Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Azt hiszem vámpírrá változom....

Azt hiszem vámpírrá változom. Hogy tehetném egyszerűbbé az átalakulásomat? (részletek lent. )

Figyelt kérdés
Nem én akartam, az egész Bones hibája, de kezdek vámpírrá alakulni, és eléggé szenvedek. A napokban bármit is ettem nem csillapította az étvágyam, és ma különösképpen zavart a legkisebb napfény is. Azt hiszem kb egy félórája leállt a szívem. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Mennyi idő után muszáj vért innom? Hogy tehetném könnyebbé? Hogy mondjam el bárkinek is, hogy vámpír vagyok? Szívesen megismerkednék hasonlóan halott vérszívókkal is.
2010. jan. 15. 21:44
 111/132 anonim ***** válasza:

ez poén?

de én viszont vérfarkas vagyok, és teljesen ép elméjű

2010. jan. 22. 13:17
 112/132 anonim ***** válasza:
ja és ezek szerint én az ellenséged vagyok.
2010. jan. 22. 13:23
 113/132 anonim ***** válasza:
XD
2010. jan. 25. 13:21
 114/132 anonim ***** válasza:
Én megértem a problémádat! Továbbiakért írj privátot! jelige: vámpírrá vállok! ha tényleg leállt a ♥ed akkor nem sokára átváltozol!
2010. jan. 25. 20:27
 115/132 anonim ***** válasza:
100%

Most néztem a blogot!

Csak egy kérdésem lenne: Bonesból hogy lett Charles? Vagy nem ti változtok át, hanem néha a nevetek is? :D

2010. jan. 26. 15:42
 116/132 anonim ***** válasza:
100%

nyugodj meg ezek a panaszok gyakoriak.igaz,nekem is voltak,de én nem értem, miért az elmegyógyintézetbe küldtek engem.viszont ha te is oda kerülsz vállald fel,én megismerkedtem egy hupikék vérfarkassal!:D

szurkolok nekem drágám

2010. jan. 30. 15:05
 117/132 anonim ***** válasza:

Na még egy 13 éves, aki túl sok nem neki való filmet nézett, és könyvet olvasott...

Majd kinövöd...

2010. febr. 9. 19:44
 118/132 anonim ***** válasza:
Igen, nem csak az alkonyatban voltak először vámpírok, de az egy annyira nyálas, valósághűtlen gyermekmese, hogy a sok infantilis 12-15 évesnek teljesen bepárásodik a bugyija Edwardra. Ezért születnek az ilyen kérdések az ilyen kreténektől, akik saját magukkal akarják elhitetni, hogy vámpírok (mert hogy velünk nem tudja, az tuti)
2010. febr. 9. 19:57
 119/132 anonim ***** válasza:
100%

19:57 vagyok ismét:

Megnéztem a blogod. Az egy dolog, amit előttem leírt valaki, hogy Bonesből hirtelen Charles lett.

Másik ami szemet szúr: itt azt írtad, idézem:

"Mert szeretek klubbokba járni, szerettem a vámpírokat, de nem akartam az lenni. Nem ittam sokat." (01-15 23:43)

Blogodon:

"Az egész csütörtök este történt. Aznap volt a szülinapom, úgyhogy elmentem megünnepelni a barátaimmal.

Addig erősködtek, míg végül belementem, hogy elmenjek velük az egyik klubba. Nem igazán szeretem az olyasmi helyeket, nem az én világom. Táncolni sem szeretek, szóval inkább megálltam a pultnál, és kértem inni."

Összefoglalva: mészteapics*ba.

2010. febr. 9. 20:01
 120/132 anonim ***** válasza:
100%

UHh nem viccel! Azt hiszem énis elkezdtem átváltozni.

Most ettem meg 1 sütét és nem csillapúlt a szomjam!:)

Én azt tanácsolom, hogy menny el a tiltott rengetegbe és szívd ki egy unikornis vérét!! Az életben tart. Csak nehogy találkozz Harry-vel.

2010. febr. 9. 20:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!