Azt hiszem vámpírrá változom. Hogy tehetném egyszerűbbé az átalakulásomat? (részletek lent. )
ez poén?
de én viszont vérfarkas vagyok, és teljesen ép elméjű
Most néztem a blogot!
Csak egy kérdésem lenne: Bonesból hogy lett Charles? Vagy nem ti változtok át, hanem néha a nevetek is? :D
nyugodj meg ezek a panaszok gyakoriak.igaz,nekem is voltak,de én nem értem, miért az elmegyógyintézetbe küldtek engem.viszont ha te is oda kerülsz vállald fel,én megismerkedtem egy hupikék vérfarkassal!:D
szurkolok nekem drágám
Na még egy 13 éves, aki túl sok nem neki való filmet nézett, és könyvet olvasott...
Majd kinövöd...
19:57 vagyok ismét:
Megnéztem a blogod. Az egy dolog, amit előttem leírt valaki, hogy Bonesből hirtelen Charles lett.
Másik ami szemet szúr: itt azt írtad, idézem:
"Mert szeretek klubbokba járni, szerettem a vámpírokat, de nem akartam az lenni. Nem ittam sokat." (01-15 23:43)
Blogodon:
"Az egész csütörtök este történt. Aznap volt a szülinapom, úgyhogy elmentem megünnepelni a barátaimmal.
Addig erősködtek, míg végül belementem, hogy elmenjek velük az egyik klubba. Nem igazán szeretem az olyasmi helyeket, nem az én világom. Táncolni sem szeretek, szóval inkább megálltam a pultnál, és kértem inni."
Összefoglalva: mészteapics*ba.
UHh nem viccel! Azt hiszem énis elkezdtem átváltozni.
Most ettem meg 1 sütét és nem csillapúlt a szomjam!:)
Én azt tanácsolom, hogy menny el a tiltott rengetegbe és szívd ki egy unikornis vérét!! Az életben tart. Csak nehogy találkozz Harry-vel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!