Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Azt hiszem vámpírrá változom....

Azt hiszem vámpírrá változom. Hogy tehetném egyszerűbbé az átalakulásomat? (részletek lent. )

Figyelt kérdés
Nem én akartam, az egész Bones hibája, de kezdek vámpírrá alakulni, és eléggé szenvedek. A napokban bármit is ettem nem csillapította az étvágyam, és ma különösképpen zavart a legkisebb napfény is. Azt hiszem kb egy félórája leállt a szívem. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Mennyi idő után muszáj vért innom? Hogy tehetném könnyebbé? Hogy mondjam el bárkinek is, hogy vámpír vagyok? Szívesen megismerkednék hasonlóan halott vérszívókkal is.
2010. jan. 15. 21:44
 101/132 anonim válasza:
100%
én elhiszem hogy vámpír vagy!!!!!!!!!!! segíts rajtam , magas a vérnyomásom!!!!!!!!
2010. jan. 20. 19:51
 102/132 anonim ***** válasza:

kérdés: te most poénkodsz, ugye?

amúgy szerintetek van olyan ember, aki komolyan azt gondolja magáról, hogy vámpír? mármint tényleg komolyan!

2010. jan. 20. 20:20
 103/132 anonim ***** válasza:
Szerintem vannak valamelyik nap voltak/lesznek a 21.század című műsorban is.
2010. jan. 20. 20:25
 104/132 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy mar kerdeztek (nem olvastam vegig), de ki az a Bones? Es hogy lehetne az o hibaja?

Amugy... Hihetetlen, hogy egy 21 evesnek ilyen problemaja van. Vagy 1. tenyleg be van tepve, 2. alapbol beteg, es orvosi segitsegre van szuksege, 3. nagyon menonek erzi magat, h ilyen hulyesegekkel traktalja az embereket.

Szanalom...

2010. jan. 20. 23:31
 105/132 anonim ***** válasza:
30%

Hülyék vagytok, ha elhiszitek ezt a szart:D

Én sokmindenre nyitott vagyok,sokmindent elhiszek, de ez annyira nyilvánvaló, hogy nem igaz.

Egy feltűnési viszketegségben szenvedő tizenéves gondolta, hogy kicsit feldobja a napját, és átráz egy pár embert, miután most mindenki hirtelen vámpír-bolond lett.

Természetesen amíg a Twilight és társai meg nem jelentek, addig egyetlen ehhez hasonló kérdés sem született, nyilván téli álmot aludt a vámpírnemzedék. ;)

Ha tényleg huszonéves lennél, nem használnál ilyen szmájlikat: *.* o.O <---Ezek tipikus tinip*csás dolgok.

Nem mintha ez alapján nem hinék neked, ez csak egy érv a sok közül.

Most egy páran bevannak zsongva Edwárdtól, és vannak ilyen elvetemült egyedek mint ez a "Mira", hogy elhitetik pár emberrel a f*szságaikat. Szóval nem kell bedőlni ezeknek... :D Csak nagyon unatkoznak.

2010. jan. 21. 11:46
 106/132 anonim ***** válasza:
Nem hiszem h a hozzászólók elhinnék Mira sztoriját, hanem inkább csak belemennek a játékba :)
2010. jan. 21. 13:16
 107/132 anonim ***** válasza:
46%
11:46-nak igazi van, amig nem volt twilight, senkinek nem jutott volna eszébe ilyen hülyeséget kérdezni. . .
2010. jan. 21. 15:59
 108/132 anonim ***** válasza:
tea helyett vérestampont mártogass av ízbe
2010. jan. 21. 19:52
 109/132 anonim válasza:
30%

hát azért elég rossz hogy azt hiszitek hogy a Twilightban voltak először vámpírok, pl drakula 2000-ben meg az interjú egy vámírralban is voltak hogy csak 2 nem annyira régi sikeres filmet említsek és lényegében sokkal jobbat a Twilightol (biztos azért születtek ezek a művek is mert Stephenie Meyer erre bíztatta a műve megírása elött a többi szerzőt mivel ő találta fel a vámírokat =) )

ajánlom figyelmetekben a wikit:

"Egy igen érdekes eleme (valakije) az emberiség mondáinak, tekintve, hogy szinte a földön élő valamennyi nép kultúrájában megtalálható a vérszívó/vérivó lény motívuma."

és most egy olyan lényröl beszélünk akit ha megtaláltak volna a majmok akkor megölték volna a régi időkban

szóval ez tuti csak véletlen és nem is léteznek vámpírok mert sosem találkoztatok egyel sem (szerintem a dodo sem létezik és nem is létezett, aki mást mond mutasson nekem egy élőt)

na legyetek rosszak =)

2010. jan. 21. 23:15
 110/132 anonim ***** válasza:

Bones a Félúton a sírhoz című könyv egyik főszereplője.

Legalább ne legyél sablonos...

2010. jan. 22. 11:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!