Azt hiszem vámpírrá változom. Hogy tehetném egyszerűbbé az átalakulásomat? (részletek lent. )
kérdés: te most poénkodsz, ugye?
amúgy szerintetek van olyan ember, aki komolyan azt gondolja magáról, hogy vámpír? mármint tényleg komolyan!
Lehet, hogy mar kerdeztek (nem olvastam vegig), de ki az a Bones? Es hogy lehetne az o hibaja?
Amugy... Hihetetlen, hogy egy 21 evesnek ilyen problemaja van. Vagy 1. tenyleg be van tepve, 2. alapbol beteg, es orvosi segitsegre van szuksege, 3. nagyon menonek erzi magat, h ilyen hulyesegekkel traktalja az embereket.
Szanalom...
Hülyék vagytok, ha elhiszitek ezt a szart:D
Én sokmindenre nyitott vagyok,sokmindent elhiszek, de ez annyira nyilvánvaló, hogy nem igaz.
Egy feltűnési viszketegségben szenvedő tizenéves gondolta, hogy kicsit feldobja a napját, és átráz egy pár embert, miután most mindenki hirtelen vámpír-bolond lett.
Természetesen amíg a Twilight és társai meg nem jelentek, addig egyetlen ehhez hasonló kérdés sem született, nyilván téli álmot aludt a vámpírnemzedék. ;)
Ha tényleg huszonéves lennél, nem használnál ilyen szmájlikat: *.* o.O <---Ezek tipikus tinip*csás dolgok.
Nem mintha ez alapján nem hinék neked, ez csak egy érv a sok közül.
Most egy páran bevannak zsongva Edwárdtól, és vannak ilyen elvetemült egyedek mint ez a "Mira", hogy elhitetik pár emberrel a f*szságaikat. Szóval nem kell bedőlni ezeknek... :D Csak nagyon unatkoznak.
hát azért elég rossz hogy azt hiszitek hogy a Twilightban voltak először vámpírok, pl drakula 2000-ben meg az interjú egy vámírralban is voltak hogy csak 2 nem annyira régi sikeres filmet említsek és lényegében sokkal jobbat a Twilightol (biztos azért születtek ezek a művek is mert Stephenie Meyer erre bíztatta a műve megírása elött a többi szerzőt mivel ő találta fel a vámírokat =) )
ajánlom figyelmetekben a wikit:
"Egy igen érdekes eleme (valakije) az emberiség mondáinak, tekintve, hogy szinte a földön élő valamennyi nép kultúrájában megtalálható a vérszívó/vérivó lény motívuma."
és most egy olyan lényröl beszélünk akit ha megtaláltak volna a majmok akkor megölték volna a régi időkban
szóval ez tuti csak véletlen és nem is léteznek vámpírok mert sosem találkoztatok egyel sem (szerintem a dodo sem létezik és nem is létezett, aki mást mond mutasson nekem egy élőt)
na legyetek rosszak =)
Bones a Félúton a sírhoz című könyv egyik főszereplője.
Legalább ne legyél sablonos...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!