Vicces, illetve ciki történeteket tudnátok írni? Pl; mentél haza felé unatkoztál megláttál egy követ és elkezdted rúgni. Felraktad otthon az asztalra és kiderült hogy kutya gumi. (bar ez nem annyira vicces) de hasonlókat ha tudnátok írni megköszönném
Figyelt kérdés
Rossz helyre írtam a kérdésem :3 ami fent látható az a lényeg :)2014. aug. 5. 09:28
11/14 anonim válasza:
Szóval te voltál az aki lekapcsolta a villanyórám !!
Ejnye-bejnye lesz még ezért nemúlass
12/14 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon vicces :') kar hogy en nem lattam :D
2014. szept. 24. 17:05
13/14 anonim válasza:
juj,pár éve volt egy irtó ciki storym...
Még 3.-os voltam,és nem is értem magamat miért,de egy kőre rajzoltam egy szivet,és beleírtam annak a személynek a nevét aki épp akkor nagyon tetszett,és azt a ,,szerencse kövemnek" hívtam (LOL).
Beálltam focizni a fiúkkal,a kő kiesett a zsebemből,én észre sem vettem.És mit látok,pont Ő nyújt valamit felém,kiveszettem a kezéből,elkerekedett a szemem,elpirultam,és hát...Fúú,nagyon ciki volt! :DDD
14/14 anonim válasza:
Az 1. Emberke 2. Sztorijának végére nagyon felfigyeltem. 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!