Turkálót szeretnék nyitni otthon. Ti milyen humoros nevet adnátok egy ilyen kisüzletnek?
Figyelt kérdés
Kérlek, adjatok tanácsot, mi legyen az üzlet neve, ami frappáns, vevőcsalogató, de humoros is. Ajánlanátok nekem pár tuti jó nevet?2012. febr. 16. 19:41
1/17 anonim válasza:
Én kitaláltam egy nevet, el is mondanám, de mivel a szellemi tulajdont több hatályos nemzetközi szerződés is védi, így nem áll módomban elmondani, mert még visszaélnél vele. :(
3/17 anonim válasza:
Én kitaláltam egy egész jót, de épp powerbomboltak, így ez nem megoldható. Megyek is és kipurcanok.
4/17 A kérdező kommentje:
Kedves Első kommentelő, nem akarok semmivel visszaélni, én csak ötleteket szerettem volna és nem egy konkrét nevet. Nem azt akarom felhasználni konkrétan, amit mások találnak ki!!
2012. febr. 16. 20:05
5/17 anonim válasza:
Nem tudom, de az én ilyen viccesnek titulált üzleteket élből kerülöm.
6/17 anonim válasza:
*üzletneveket, mármint. Vicces nevű üzleteket. Na.
7/17 anonim válasza:
Masz-turkáló; Far-turkáló;Orr-turkáló
8/17 anonim válasza:
Kurta farkú malac turkáló
Én ide biztos bemennék
9/17 anonim válasza:
Bár ha a homokosok a célközönség, akkor a farturkálót ajánlanám.
10/17 anonim válasza:
Hol-Mi, Mi-hol, itt jól olcsón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!