Ha elindulnék az egyik irányba és fénysebességre gyorsulnék, akkor vastagabb lennék mint az univerzum, és rá tudnék csapni a saját hátamra?
Figyelt kérdés
2014. júl. 23. 22:27
1/6 anonim válasza:
miért lennél vastagabb?
a saját szemszögedből te ugyan akkora lennél, a hátadra pedig anélkül is rá tudsz csapni :D
2/6 anonim válasza:
Úgy érted, hogy olyan gyors leszel mint Chuck Norris, aki körbefutotta a Földet, de olyan gyorsan, hogy seggbe tudta rúgni magát?
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, de Norris bácsinál gyorsabb, mert amit ő a Földön csinált, azt én az egész univerzumra értve tudnám abszolválni :D
Az univerzum térideje 2D-re csökkenne, hiszen az idő megállna, a távolság pedig 0-ra rövidülne. Ha így belegondolok, akkor a kibocsátott fénysugár - ha egyébként nem esik semmi az útjába - akkor az emittálás pillanatában becsapódik az őt emittáló részecskébe. Közben viszont átutazza a komplett univerzumot.
2014. júl. 25. 18:39
4/6 A kérdező kommentje:
#1: Valóban, az én szemsztögemből nem lennék vastagabb, mint egyébként. Ellenben az én szemszögemből nézvén az univerzum (mozgásirányban) vékonyabbra zsugorodna egy papírlapnál, vagyis mégiscsak vastagabb lennék, mint az univerzum.
2014. júl. 25. 18:40
5/6 NaedLa1res válasza:
ha egy fa körül 80km /h sebességgel futsz legalább, seggbe tudod rakni saját magad.
Science, bitches! xD
6/6 anonim válasza:
Ha a világ 2D-s lenne a szemszögedből, akkor túl kövér lennél, hogy elférj benne... kiszakítanád és leesnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!