Tudnátok folytatni a történetet?
Figyelt kérdés
Tegnap egy retardált gyerek akinek ki volt tekeredve majdnem a nyaka és a földön mászott, megkérdezte tőlem: "Kérsz büdöset?" Én erre elfutottam, és követett, mire hazaértem beszoltam neki: keresztel foglak elzavarni Sátán....2014. júl. 17. 05:34
11/13 anonim válasza:
Igazából Tipi-tapi Dinó is személyiségzavaros, mert ő is igazából egy Sárkány (csak a neve miatt gondolhatjuk dínónak) és a nevéből adódó személyiségzavara az alkoholproblémájára vezethető vissza (így került ő is az elvonóra), de jó haverok Harry Potterrel (Potter mellett feküdt az elvonón!) aki szintén drogproblémákkal küzd most.
12/13 riders válasza:
Harry potter meg le varázsolta paffot süsüt Béla nénit és a gőtéjét.És boldogan űzték el a sátánt amíg meg nem haltak
13/13 anonim válasza:
De a sátán visszatért és feleségül vette Kiszel Tündét...
/Amúgy sajnos kihalt ez a kérdés is :(. Még júniusban én is kiírtam egy ilyesmi kérdést, de kitörölték :(./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!