Folytatni fogják Renesmee és Jacob történetét! Vélemények?
Hát szerintem az egész Twilight túl sok, erőltetett. az utolsó könyv már erős túlzás.. Szerintem Meyer nem így fejezte volna be ha nem időre megy neki.. nagyon hosszan készíti elő a befejezést ami egy nagy csalódás...
amúgy is csöpög az egész könyv...
De ha csak a filmre koncentrálunk, akkor is túl sok szerintem. Jobb lenne egy sztoritól független vonalat követni még ha egy adott valóságban van is... Ezzel tönkreteszik a mefglévő sztorit...
hátez az én véleményem, bocsi.
Egyáltalán nem adta el a folytatást a Summit ahhoz túl sok pénz hoz és egy ilyen aranybányát nem engedhetnek el.
Semmi ilyenről nem volt szó. Stepheni Meyer habár megírta a Breaking Dawn folytatását sajnos ellopták a vázlatokat.
Filmben olyan 40% az esélye annak hogy folytatják. A könyvnek több esélye van. Hisz a statisztika szerint a Twilight mármint az első rész több pénzt hozott a konyhára mint a Harry Potter. A mocskolódó véleményekkel meg ne is törődj akinek nem tetszik ez van ne nézze.
Hát nem is igazán érdekelnek az utálkozók.Nem értem az ilyen embereket,komolyan mondom.Ha egyszer nekem valami nem tetszik,legyen az egy könyv,egy film,vagy akár egy színész,én nem foglalkozok vele.Azzal törődök,amit/akit szeretek. ...-Utolsónak köszi a választ! :)...Én lennék a legboldogabb,ha folytatnák a sztorit,mert imádom Jake-et és Nessie-t....
Azok az emberek,akik úgy hordják el mindennek a Twilight Saga-t,h közben el se olvasták a könyveket,nem látták a filmeket,fogalmuk sincs róla,h miről szól,h mennyi érzelem és szépség van ebben a történetben,inkább maradjanak csendben,mert fogalmuk sincs róla,h mekkora gyönyörűségről,szeretetről és varázslatról maradtak le ez által.
*Twilight Forever*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!