Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes folytatni...

Szerintetek érdemes folytatni a történetet?

Figyelt kérdés

Nem ! Nem és Nem! Minek kell elköltöznünk? - kiabáltam már sokadjára a szobámból. Anya nem szólt semmit már megszokta a kirohanásaimat. A Nyarat még itt Mexikóban töltöttük. De most Szeptemberben kezdhetem az iskolát Los Angelesben. Egyszerűen nem hiszem el! Eszter ezt már megbeszétük. Kaptam egy lehetőséget a munkában ezt nem utasíthatyjuk vissza. De ...Nincs semmi de ! Költözés van és Kész! Zárta le a beszélgetést Apa ellentmondás nem tűrő hangon.

(csak eszembe jutott ez a kis történet lenne még folytatása de szerintem ennyi bevezető elég a vélemény nyílvánításhoz.)

2013. máj. 12. 17:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Meg akarmi is lehet belole, de ha irsz, akkor azt tedd helyesen!

Sok folosleges nagy betu (nyar, szeptember) illetve utasithatjuk

Meg mexioo csoro orszag, egy magyarnak ugyis mindegy, akkor miert ne akarna az Angyalok Varosaba menni?:D

Amugy bevezetonek jo, de elobb legyen meg maga a bonyodalom, a fo sztori:)

De megjegyzem, van mar egy par ilyen

2013. máj. 12. 17:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem. Helyesírásod botrányos (ne fogd telefonra!). A másik észrevételem pedig az, hogy még folytatásos teleregényt sem lehet úgy írni, hogy készül egy bevezető, s majd kitaláljuk, merre folyjon tovább a cselekmény.
2013. máj. 12. 19:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem akarok regényt irni. Köszönöm a válaszokat.
2013. máj. 14. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!