Vámpírnaplók könyv kontra sorozat! Érdemes elolvasni könyvben is úgy, hogy már láttam a sorozat 1-2 évadát? Milyen a könyv? Teljesen átírták a sorozatban a történetet? Elenának hogy lehet a könyvben huga a filmben öccse?
Nekem sajnos már az első könyvnél kiverte a biztosítékot hogy Elenának van egy Margaret nevű huga, Jeremy-ről meg egy szó se. Az egészet megváltoztatták?
Egyébként a sorozat nagyon tetszik, nem lehet vele leállni!
a könyv első része már teljesen eltér
ugyanis a könyvben az vanírva hogy elena haja szőke
másrészt a könyvben teljesen más szereplők vavvak, vagyis elenának nincs öccse csak húga, a legjobb barátnője nem caroline, hanem Meredith
és a harmadik könyvben meghal, aztán vámpír lesz
a negyedik könyvben megint meghal aztán valami szellem vagy angyalféleség lesz belőle
és tovább nem tom, mert itt már totálra elegem lett az egészből annyira hogy a sorozat nézését is abbahagytam
de valószínűleg a következő kötetekben is meghal még jó párszor, auztán pedig újra feltámad valami féle hihetetlen móson
kész katasztrófa az egész
előző válaszadó vagyok
annyit még hozzá, hogy
szerintem tök felesleges elolvasnod a könyvet,mert akkor úgy jársz, mint én
és igen valóban teljes egészében átírták, csak néhány alapvető dolgot hagytak jmeg, még a salvatore fiúk múltját is teljesen megváltoztatták, habár így sokkal jobb lett
legalábbis szerintem ezekkel a változtatásokkal javítottak a történeten
Rozsdika!
Egyetértek, szerintem is ez az első példa arra, hogy a sorozat/film jobb mint a felhasznált alapanyag, vagyis a könyv!
Ezért külön gratula mindannak, aki részt vett sorozat készítésében :)
Most, hogy ennyien írjátok, hogy a könyv teljesen más mint a film, úgy döntöttem, hogy először a sorozatot nézem végig, majd utána pótlásként elolvasom a könyvet is :)
Legalább kárpótolja majd a sorozat hiányát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!