Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vámpírnaplók könyv kontra...

Vámpírnaplók könyv kontra sorozat! Érdemes elolvasni könyvben is úgy, hogy már láttam a sorozat 1-2 évadát? Milyen a könyv? Teljesen átírták a sorozatban a történetet? Elenának hogy lehet a könyvben huga a filmben öccse?

Figyelt kérdés

Nekem sajnos már az első könyvnél kiverte a biztosítékot hogy Elenának van egy Margaret nevű huga, Jeremy-ről meg egy szó se. Az egészet megváltoztatták?

Egyébként a sorozat nagyon tetszik, nem lehet vele leállni!

2013. jan. 11. 14:30
 1/7 anonim válasza:
Én láttam eddig az összes részt a sorozatbol (4. Évad 9. Részig) és olvastam az elsö 4 könyvet és totál más a story, jo vannak hasonloságok, de nem igazán hasonlit! Engem is ez zavart, h Jeremy nm jelenik meg a könyvben, de olvasd el nyugodtan a könyvez! Amugy az elsö két könyv szerintem.még nem olyan jo, mint a 3. És 4. Szoval... Jo olvasást!
2013. jan. 11. 16:39
 2/7 Rozsdika ***** válasza:
teljesen más a könyv, mint a sorozat. Én olvastam az 1-7 könyvet. Nekem túl meseszerű volt. Általában a könyv mindig jobb szokott lenni, mint a film vagy sorozat. Na szerintem ez itt most a kivétel, itt a sorozat a jobb.
2013. jan. 12. 08:41
 3/7 anonim ***** válasza:

a könyv első része már teljesen eltér

ugyanis a könyvben az vanírva hogy elena haja szőke

másrészt a könyvben teljesen más szereplők vavvak, vagyis elenának nincs öccse csak húga, a legjobb barátnője nem caroline, hanem Meredith

és a harmadik könyvben meghal, aztán vámpír lesz

a negyedik könyvben megint meghal aztán valami szellem vagy angyalféleség lesz belőle

és tovább nem tom, mert itt már totálra elegem lett az egészből annyira hogy a sorozat nézését is abbahagytam

de valószínűleg a következő kötetekben is meghal még jó párszor, auztán pedig újra feltámad valami féle hihetetlen móson

kész katasztrófa az egész

2013. jan. 12. 17:26
 4/7 anonim ***** válasza:

előző válaszadó vagyok

annyit még hozzá, hogy

szerintem tök felesleges elolvasnod a könyvet,mert akkor úgy jársz, mint én

és igen valóban teljes egészében átírták, csak néhány alapvető dolgot hagytak jmeg, még a salvatore fiúk múltját is teljesen megváltoztatták, habár így sokkal jobb lett

legalábbis szerintem ezekkel a változtatásokkal javítottak a történeten

2013. jan. 12. 17:29
 5/7 A kérdező kommentje:

Rozsdika!

Egyetértek, szerintem is ez az első példa arra, hogy a sorozat/film jobb mint a felhasznált alapanyag, vagyis a könyv!

Ezért külön gratula mindannak, aki részt vett sorozat készítésében :)

Most, hogy ennyien írjátok, hogy a könyv teljesen más mint a film, úgy döntöttem, hogy először a sorozatot nézem végig, majd utána pótlásként elolvasom a könyvet is :)

Legalább kárpótolja majd a sorozat hiányát :)

2013. jan. 16. 14:12
 6/7 Rozsdika ***** válasza:
Nem lesz semmiféle hiányod hidd el.:)
2013. jan. 16. 14:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Én el olvastam nem rossz ,de a sorozat nyomába se ér már 3 és 4 könyv után már tiszta őrület volt mire végesztem vele megis fogatam elfeljek mindet amit benne olvastam. Sorozat egy millioszor jobb
2013. febr. 1. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!