Ezek szerint a Plejádi fényhajók tisztítják az eget a reptílián chemitrtáliáktól?
A chemitralsot a reptíliánok vezette hatalmi elit végzi és úgy tűnik nem hiába vannak jó idegenek is, akik tisztítják az eget, különben mivel lehetne a videot magyarázni ?
Az agyadat kéne kitisztítani, nem az eget.
Egyértelmű trollkérdés egyébként. Jelentve.
Nem teljesen úgy van ahogy gondolod, de igazad van! A fényhajók szórják a fotonokat ami gyakorlatilag tömény fény részecskék mindent lefedő izgőmozgó raja, ez koncentrált pozitív energia ami megtisztít mindent a negatív energiáktól, részecskéktől, rezgésektől! De ezt nem a vegyi felhők miatt csinálják csak, eleve a Föld és lakóinak rezgését emelni hivatottak ezzel a fénnyel ami gyakorlatilag szeretet, én már egyszer láttam egy ilyen szórást Budapesten fényes nappal, és igen nagy szeretetet éreztem tőle a szívemben, amellett hogy láttam és éreztem is ahogy elárasztanak ahogy magamba szívom ezeket a fotonokat! Nem tudom hogy csak véletlen lenne e az hogy egy nagy banda (mindenféle korosztály tagjai) egy ingyen ölelést feliratú táblával inzultálta az embereket?!
Persze a vegyi felhő eloszlik hisz negatív részecskéktől áll, de nem az őket húzó repülőket üldözik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!