Egy kommentben olvastam, hogy Jézus plejádi volt. De akkor most az annuakik és a plejádiak szemben álló felek, vagy egy oldalon állnak?
Egy verzió:
Jézus (esetleg) a "kaltesről" származott, ami egy nálunk fejlettebb, normális életformával rendelkező bolygó.
A Föld bolygón jelenleg abnormális, megrontott élet van.
Kezdetben lehet, hogy aranykori, normális élet volt itt, de Jehova leesésével minden a visszájára fordult.
Ő egy ragadozó életforma a közeli dimenziókból.
Törvénytelenül jött át erre a síkra.
a másodikkal egyet értek ebben a pletykás dologban.
Súr köszönöm a választ, ezt valahogy bővebben kifejtenéd nekem, akár privátban?
Utóbbi válaszoló vagyok! Az ufók olyan intelligenciával rendelkeznek,hogy istennek látta az ember őket,angyaloknak hitték őket! Egyébként ők a szellemvilágban mozognak,ezért is van az,hogy ők vigyáznak ránk,nem véletlen értelmezés kérdése minden! Ők lelkek,egy másik dimenzió megtestesítői, úgy mond földön kívüli lények! (Minden össze függ mindennel,és nincsenek véletlenek:) !!!
Tapasztaltam ezt az érzést,és a szeretet vezérelt engem is,hogy meg értsem azokat is akik ellent mondanak a véleményemnek,mivel Nincsenek véletlenek,így hát az én véleményem szerint idegenek össze köthetőek azokkal a lényekkel:) vagy csak spirituálisabb lények,ezért képesek kapukat nyitni a lelkek világába,ahol jó és rossz össze van keveredve,és csak a tiszta lelkűek kerülhetnek magasabb szintekre lelki szintekre vannak bontva ez egyfajta fejlődési út! Remélem,senkiben nem merült fel,hogy én valami rosszat szándékoznék mondani,mindenkinek saját hite van,a hit ad erőt a mindennapjainknak:) Éljetek békében,szeretetben,és egyetértésben! :) a mai rohanó világ negatív erőket produkál- e világon, A plejádiak a pozitív tudatra akarnak ráébreszteni minket,hogy megértsük,többről van szó,mint minden önérdekűségről:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!