Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hidegvérű sorozatgyilkos...

Hidegvérű sorozatgyilkos vagyok. Várhatok valami negatívat a jövőben ezek miatt? (lenn bővebben)

Figyelt kérdés
szóval igen...sorozatgyilkos vagyok. számtalan hangyát, legyet, pókot, cserebogarat megöltem. hidegvérrel írtottam és írtom is ha a közelembe kerülnek, igazából nem is tudom miért....talán mert megtehetem. nagy vagyok és hatalmas, és ha nem tetszik hogy ott vannak ahol én nem szeretném, és azt akarom hogy ne tegyenek kárt, ne rágjanak levelet, ne terjesszenek bacilust...ember vagyok. én dönthetek az életük felett, és csak egy pillanat műve semmivé tenni őket. érhet ebből engem baj a jövőben? mi lesz ha a világőrből sokkal nagyobb inteligens pókok legyek, hangyák jönnek ide, és bosszút állnak a sok megölt társaikon? akkor én leszek a kicsi és engem taposnak halálra...
2009. dec. 25. 22:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Barátom! Már ketten vagyunk :D
2009. dec. 26. 17:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Jovore virgacsot kapsz a mikulastol..
2009. dec. 27. 01:05
 13/15 anonim válasza:

besírtamxDDDdd kommenteken is xDDd:D

haidejönnek a'mutánspókok' majd lefujjuk őket hatalmas spray-kkel:D

2011. jan. 9. 01:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Bizony bizony, következő életedben pók leszel, aztán a következőben hangya, és ahány bogarat megöltél, annyi életet kell eltöltened bogár formában.
2011. jan. 9. 09:49
 15/15 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, bizonyos vallások szerint tényleg ujjászületsz, és ha irtottad a rovarokat, akkor valószínűleg pókként, hangyaként születnél újjá, hogy megtanuld milyen picinek lenni...

De ez csak a vallásosakra vonatkozik, gondolom. :)

2011. jan. 9. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!