Ki a valaha élt legérdekesebb sorozatgyilkos és miért?
Figyelt kérdés
2009. nov. 6. 21:24
1/10 anonim válasza:
szerintem ő, olvasd el, tényleg érdekes
3/10 anonim válasza:
Gacy tényleg érdekes, de a róla készült film nagyon rossz lett szerintem..sokkal jobbra meg lehetett volna csinálni ilyen 'alapanyagból'.
Én Hasfelmetsző Jacket is 'szeretem', ő is elég érdekes, tegnapelőtt voltam a London Dungeonben, ahol egy részt külön neki szenteltek.
4/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
[link] Itt találhatsz némi "csemegét"
6/10 anonim válasza:
Ted Bundy
olvasd el, hogy miért? :)
9/10 anonim válasza:
Szerintem is a Zodiákus. A belőle készült film is nagyon jó, bár eléggé figyelni kell. :D
10/10 anonim válasza:
Jeffrey Dahmer, Ted Bundy, Paul Bernardo & Karla Homolka, Danny Rolling, Richard Ramirez, Edmund Kemper, Ed Gein, Robert Berdella, Johny Wayne Gacy.......és hogy miért.......hát ezt hosszú lenne kifejteni, ezért inkább akit érdekel, az olvasson utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!