Ezt hogyan fordítanátok le?
Figyelt kérdés
"Avoid reality at all costs" Le tudom én is fordítani, de nem hiszem, hogy a legjobb módon. "Minden áron kerüld el a valóságot" Ugye, hogy hülyén hangzik? Le tudnátok nekem légyszíves fordítani, úgy, hogy bele tudjam írni az évkönyvembe? Valahogyan úgy kéne, hogy emlékezetes legyen, ne térjen el a tárgytól és mégis jól hangozzon. Előre is köszönöm :)2014. máj. 1. 20:12
1/16 anonim válasza:
Igen jól fordítottad"Minden áron keróld el a valóságot" am hol láttad ezt?
2/16 anonim válasza:
Előző vagyok ne válaszolj a kérdésemre mert 1.Nem rám tartozik 2.meg hülye a kérdes (az enyém nem a tiéd)
3/16 A kérdező kommentje:
Ugyan, ne hülyéskedj már. Mi az, hogy nem rád tartozik? XD Ha megkérdezel, akkor válaszolok. Amerikai youtuberek (Lucas&Jenny)(ne röhögj ki) fürdőszobájában lóg a falon egy vászon, amire ez van írva "AVOID REALITY AT ALL COSTS" és már akkor beleszerettem. Utánanéztem és meg lehet itt venni : [link] Mivel, hogy egy beteg állat vagyok (őrült kalaposnak öltöztem április 1-jén, dalmatának egyik kedden, mert szeretem ha néznek az emberek) ezért úgy gondoltam, hogy jobb idézetet nem találok magamnak, mint ez.
2014. máj. 1. 20:23
4/16 anonim válasza:
Figyelj ha tetszik neked akkor vedd meg mert nekem is már volt ilyen pl:Ha már tetszik egy dísztárcsa akkor már hiába nézel másikat úgyis az fog tetszeni amit először kinéztél.Legalábbis ez az én véleményem.Am én voltam az 1. és a 2.
5/16 A kérdező kommentje:
Nem akarom megvenni, ha nagyon akarom, akkor már inkább megcsinálom én. Meg tudom oldani, keratív vagyok XDDD Az évkönyvembe akartam :D
2014. máj. 1. 20:34
6/16 anonim válasza:
Ja.Akkor csináld meg azt.Mert nézhetsz másikat úgyis az fog tetszeni.
7/16 A kérdező kommentje:
Jó, nem kell elmondani még1szer, értettem először is. Pontosan tudom, hogy annál nincs jobb, mint amit én csinálok. Lehet tőlem akár gyémántberakásos is, ha nem tetszik. Csak a szöveg tetszett.
2014. máj. 1. 20:38
8/16 anonim válasza:
Akkor jobb lesz azt látni az évkönyvben amit te csináltál (egyedi)mint egy olyat amit pl megvettél
9/16 A kérdező kommentje:
Ja nem. Akkor félreértettük egymást :D Csak idézet lesz a könyvben, kép nem :D Csak rólunk lesz kép, meg az osztályról .
2014. máj. 1. 20:43
10/16 anonim válasza:
Hát akkor ja.Amúgy (tudom hogy nem veszed meg)de 50$ egy kicsit nem sok egy tábláért?.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!