Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Én a kutyusomat akarom gyűrűvi...

Én a kutyusomat akarom gyűrűvivőnek de a sógornőm a fejébe vette hogy a fia fogja vinni a gyűrűt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Pedig soha senki nem mondott neki ilyet. Egyszerűen úgy gondolja hogy az ő gyerekének kell vinni és kész. De én már akkor eldöntöttem hogy a kutyusom fogja vinni a gyűrűmet mikor még együtt sem voltunk Párommal.:-)
2014. ápr. 9. 08:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
59%

És a férj jelölt mit akar, az az ő nagy napja is?

ugy olvastam, hogy az ö -nagyapja is- mármint a kutya :DDD már semmin se lepödnék meg ezen az oldalon :DD

2014. ápr. 9. 09:23
 12/22 anonim ***** válasza:
48%

Hát, ez nehéz ügy...

Nekem a macska volt a tanúm, de senkinek nem volt kifogása ellene.

2014. ápr. 9. 09:28
 13/22 anonim ***** válasza:
94%
A gyakorlati kivitelezést hogy tervezed? Mi van, ha a kutya megszeppen a közönségtől (igen, kutyáknál is létezik a lámpaláz, ha sokan nézik) és neadjisten odaürít az oltár mellé, vagy egyszerűen elszalad? Az idomításával foglalkoztatok már?
2014. ápr. 9. 09:35
 14/22 anonim ***** válasza:
20%
Én meg egy majmot szeretnék orgonistának.:) Mert nagyon szeretem a majmokat.Azért akár ki is röhögtetem magam a násznép előtt.:)
2014. ápr. 9. 09:37
 15/22 anonim ***** válasza:
65%
Jókat nevettem a válaszokon. :)))
2014. ápr. 9. 09:39
 16/22 anonim ***** válasza:
31%

Az én barátnőmnek meg fontosabb volt az elpusztult macskája, mint az élő barátai. Jelenleg tök egyedül van, és a kutyát se érdekli, mi van vele.

Kész állatkert, nem igaz? :)

Ezzel bevállalok egy 0%-ot, de megéri. :)

2014. ápr. 9. 09:56
 17/22 belapus ***** válasza:
70%
Kompromisszumként esetleg meg lehetne fontolni, a sógornőd fia vezeti/kíséri be a kutyát, amelynek a nyakában/szájában, egy kosárban/dobozban benne van a gyűrű.Amikor át kell adni, a fiú adhatja át.
2014. ápr. 9. 10:03
 18/22 anonim ***** válasza:
46%
Mondjuk, eltudok képzelni egy olyan koreográfiát is, hogy a kutya lenyeli a gyűrűt és a kisfiú a párnán átnyújtja a kutyagumit, amiben a gyűrű van.Azt hiszem, felejthetetlen pillanatok lennének a közönségnek is.
2014. ápr. 9. 10:10
 19/22 anonim ***** válasza:
53%

Keresem a kérdésben rejtező humort, de nem lelem.

Szerintem a szarka vigye a gyűrűt. Abban amúgy is szakértő.

2014. ápr. 9. 10:28
 20/22 anonim ***** válasza:
:D be halok, áttértek az esküvő kategóriából a humorba :D csúcs :D
2014. ápr. 9. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!