Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek egy kb 80 fős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy kb 80 fős lagziba hány tyúkot kell vinni és mennyi húst? Lesz sülthús, töltöttkáposzta és birkapörkölt.

Figyelt kérdés
2013. aug. 22. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Megint te vagy a vidéki kérdező akinek megmondtuk,hogy kéne rántottsajt és saláta?
2013. aug. 22. 20:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt veszem alapul, hogy az én férjem (átlagos testalkatú és átlagos étvágyú) elbánik egy másfél kilós grillcsirke felével, akkor 40 csirke kell. Már ha a tyúkot csirkének érted. Ha tyúkból leves fog készülni, akkor egy négy fős családnak ha főzök egy tyúkból húslevest, abból lesz kb. 10 adag leves. Akkor abból 8 tyúk kell szerintem.
2013. aug. 22. 20:34
 3/4 anonim ***** válasza:
tikbű sokat pézbű még sokabbatot
2013. aug. 22. 20:43
 4/4 88Móni88 ***** válasza:

Nekem az étteremben azt mondták, hogy 5-6 tyúk kell fejenként a leveshez plusz tesznek még bele 1-2 gyöngytyúkot is [azt nem találják, csak a színe és az íze miatt teszik bele], tehát én vinnék 15 tyúkot és 4 gyöngyöst. Birkát fejenként fél kilót számolnék, mivel csontos a hús és esik is össze mire megfő ˙[40 kg]

A sült húsból egy éttermi adag kb 20 dkg, de én azt mondom fejenként számolj minden fajtából 1 szeletet. Azt neked kell tudni, hogy milyen sülteket szeretnél[javaslom, hogy ne csináljatok sokfélét, mert nagyon sok ki fog maradni],illetve felteszitek-e még éjfél után is a maradék sültet vagy csak a vacsora alatt lesznek fent. A húsokon túl szokás kímélő kaját is szervírozni [rántott sajt-gomba...], én erre is odafigyelnék. Én 30 deka húst számolnék sültből fejenként, tehát az 24 kg.[esetleg ha sült csirke is szerepel a menüben akkor 1-1 egész comb [kettévágva, mert akkor nem megy annyi pocsékba] és 1 v 2 szelet egyéb hús.

Töltött káposztából fejenkét 2 db-ot számolnék egyenként 15 dkg [nyers]töltelékkel, tehát 24 kg töltelék mindenképp kell.

2013. aug. 23. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!