Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Elnézést Uram, csak még egy...

Elnézést Uram, csak még egy kérdés. Formaság, de meg kell kérdeznem, hol volt Ön tegnap este 19:27-kor?

Figyelt kérdés
2014. febr. 21. 18:23
 141/177 anonim ***** válasza:
Azt mondták hogy az ütközéstöl szakadhatot el de a szakadás helyet vágás mert túl egyenesen van "elszakadva" szerimtem el vághaták de le fogim tesztelni 2 satuba fogatom ugyan azt a gumi márkát ,és meg nézem én !!
2014. márc. 1. 08:47
 142/177 anonim ***** válasza:
A féket el vágták ! Mert a gumi nem szakadt el hanm meg nyúlott csak ! Valaki meg tudta mit akkartam maguknak mondani csak elfelejtetem a karambol miatt !! Sajnos :\
2014. márc. 1. 08:59
 143/177 anonim ***** válasza:
Próbálta már a hipnotizációt? Talán úgy ideríthetnénk. Van egy ismerősöm, aki ezzel foglalkozik. A tudatalattiban túrkál. Már csak az a kérdés, hogy alávetné-e magát egy ilyen hipnotizálásnak, hogy megtudjuk, mi volt olyan fontos?
2014. márc. 1. 10:22
 144/177 anonim ***** válasza:
Ez olyan ügya ami csak hármonkra tartozik !! Hölgyem ön nem tudná ezt meg csinálni ?
2014. márc. 1. 11:17
 145/177 anonim ***** válasza:
Én nem, de mivel az illető nagyon jó barátom, tudok kérni tőle kazettát. Az hasznunkra válhat. Egyszer már alkalm aztam. Ő beszél rajta, levezeti az egészet, csak épp nins jelen és nem tud meg részleteket. De kell pár nap, amíg kidolgozza. Mert hát ugye ezt személyre szabottan kell. Így is megfelene?
2014. márc. 1. 18:14
 146/177 anonim ***** válasza:
És hogy,lesz csak ő fogja tudni vagy nekem fogja vissza hozzni és tudni fogom ? És amúgy benne vagyok ! Kösszönöm lédy .
2014. márc. 2. 07:12
 147/177 anonim ***** válasza:
Ő nem tud semmit. Én elmondom, hogy Ön kicsoda, mi történt és hogy mire lennénk kíváncsiak. Majd ő ennek megfelelően lekészti a kazettát. Mi hárman leszünk jelen. A kazetta fogja önt hipnotizálni. Csak mi leszünk jelen. Még a kezettáját se kell visszaadni. Mi pedig nem készítünk erről felvételt, nehogy illetéktelenek kezébe kerüljön.
2014. márc. 2. 08:36
 148/177 anonim ***** válasza:
Oké az jó kösszönöm ! És a nyomozö mikor várható ?
2014. márc. 2. 09:34
 149/177 anonim ***** válasza:
Már lassan jelentkeznie kéne. Remélem, minden rendben. Hazaérkezett már?
2014. márc. 2. 10:23
 150/177 anonim ***** válasza:
Még nem láttam sajnos de legalább ő szórakozik és ki kapcsolódik....mi meg dolgozunk :\ !! Asszonyom ön talált valamit ?? A nyomozásrol ??
2014. márc. 2. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!