Elnézést Uram, csak még egy kérdés. Formaság, de meg kell kérdeznem, hol volt Ön tegnap este 19:27-kor?
Figyelt kérdés
2014. febr. 21. 18:23
131/177 A kérdező kommentje:
Megérkeztem végre. Nézzék csak, az anyósom szendvicset csinált az útra, de nem túlzok, a kutya sem ette meg. Megkóstolják? Ezek az európaiak miket meg nem esznek. Viszont a lángos, az valami csodálatos, meg kell kóstolniuk. Az egyik humorista szerint a tehén gyümölcseit tartalmazza. Mennyei.
A titkosítás oka egyszerű: minden fontos dolgot nekem mutatnak meg először. Jaj, majd' elfelejtettem, a vizsgával mi a helyzet és a kocsimat elhozták a szervízből?
2014. febr. 28. 06:30
132/177 anonim válasza:
Itt van az engedélye! További egy év. Reggel sikerült elcsípnem egy beszélgetést a ház mogötti parkolóban. Két nő az igazgatóról beszéltek. Vagyis inkább veszekedtek. Az egyik terhes volt tőle, valószínű, rőla beszélhettek múltkor a színházban. A másik idegesebb volt. Ő is a szeretője lehetett. Csak azt nem értem, miért voltak a fickó házánál, és hozzá mi köti őket.
133/177 anonim válasza:
És tudják, mit találtam még? A srác melletti lakás! A tulajokat már másfél hete Nem látta őket senki. Egy 50-es házaspár. Nos én... benmentem körülnézni. A fogkefék sehol, Szórólapokat találtam egy aspem-i turisztikai központról. Felhívtam a légitársaságot és sikerült kiderítenem, hogy elutaztak és a jövő hétre szól a visszajegyük. Szóval a lényeg, hogy valaki megbuherálta a zárat. Találtam ételmaradékokat is a padlón és az asztalon. Meg van egy lyuk van a falon egy kép mögött. Pont a halottunk lakására néz. Valószínű valaki feltörte a lakást, most, hogy a tulajok nincsenek itthon.
134/177 A kérdező kommentje:
Köszönöm Kedvesem, át fogom gondolni ezeket a fontos információkat. Nem kérték a jelvényemet? Elég volt a száma?
2014. febr. 28. 07:53
135/177 A kérdező kommentje:
Nekem most mennem kell, a feleségem át szeretné rendezni a lakást. Ezt minden évben eljátssza velem, a hátam pedig sajnos egyre rosszabb.
2014. febr. 28. 08:29
136/177 anonim válasza:
Nem, fel se pillantott az illető a papírok közül. Nagyon sokan voltak, csak mondott egy vezetéknevet meg a számot. Én pedig bementem az ajtón.
137/177 anonim válasza:
Uram, ha dondolja, éy szívesen átküldöm az unokáimat segíteni. Az egyik úszik, a másik igaz hogy ügyvédnek tanul, de ő is nagyon erős alkat. Biztosan tudnának önöknek segíteni.
138/177 anonim válasza:
Aiu volt egy kis balesetem a kocsival magahoz sietem de az autom meg csuszot esz aszalag kolaton a kocsim felkenodot pedig valami fontos dolog miatt sietem magahoz de el felejtetem az orvod azt mondta kb 1-2 nap mire helyre jovok a fejem is meg a testem !
139/177 anonim válasza:
Meg kéne nézetni a féket, hátha nem baleset volt. Túl sok a véletlen.
140/177 anonim válasza:
Rendben meg nézetem ha meg nézik még azt a roncsot egytalán na de én alszok mert mindenem fáj á-ú majd holnapra meg nézettetem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!