Elnézést Uram, csak még egy kérdés. Formaság, de meg
kell kérdeznem, hol volt Ön tegnap este 19:27-kor?
2014. febr. 27. 20:42
122/177 A kérdező kommentje:
Lőtt már hölgyem? Nem lesz gond, csak a jelvényszámot kérik:6991. Tudja a feleségem minden héten megjátsza a lottón, de még soha nem nyertünk vele. Mondtam is neki, hogy már lecserélhettük volna az autót a lottók árából, de hajthatatlan.
Természetesen. Lőelmélet, szét-összeszerelés (akár csukott szemmel). Nyugodjon meg Uram, Ön át fog menni a vizsgán!
A lóttó meg már csak ilyen. Az én férjem is mániákus lottózó. Már arra is gondoltam, hogy amikor megveszi, én is félre teszek ugyanannyi pénzt. Jó befektetés lenne.
2014. febr. 27. 20:52
124/177 A kérdező kommentje:
A házasság már csak ilyen, mindig akad valami. De kérem vigyázzon Hölgyem, ne lőjjön túl jól. Egyszer egy profit kértem meg, hogy lőjjön helyettem, olyan jól lőtt, hogy nemzetközi versenyre akartak vinni engem, aki még életemben nem lőttem.
A megfelelő megteszi? Azzal nem viszik sehova. De Uram! Mi lesz, ha egyszer valaki az életére tör? Csak kéne kicsit gyakorolnia. Névtelenül beiratkozhatna egy tanfolyamra. Ha már úgyis Magyarországon nyaral, részt vehetne ott egy 3 napos gyorstalpalón a feleségével. Addig én levizsgázok itt.
2014. febr. 27. 21:28
Nyomozó egyet kell értenem a lédivel magának nem ártana önvédelmi célból fegyvert fognia és használnia ! Amit a panel házban történt a szomszédok valomásai megvannak csak még nem mutathatom meg mert nég mindíg nyomoznak csak egy pár szomszédé tudtam le írni utána el kellet mennem mert azt mondták "szigorúan tikos dosziét olvasok most röktön tegye le" asztán le kellet tisztáznom magam !
2014. febr. 27. 21:42
Várjon mindjárt meg van csak ez a farmer ejde szűk a zsebbe naa meg van olvasom a (a valomások): 1- név----
Valomása;én nekiem nem vot osz bele bajom csak hát mindíg olyan viszáb húzódot vót !!2-név-----
, , valomása:én mindíg is éreztem hogy ezel az emberel valami gond lesz !!! Féltem tőle mindíg vérben volt a szeme és mindíg magában beszélt ritkán járt ki a házából de amikor ki is lépet akor az ajtótó MINDÍG jobbra fordúlt! (kelet)
4-név:ismeretlen
Valomás (titkos) csak elő járónak !!
2014. febr. 27. 21:51
Nyomozó érdekes nekem a2-es hogy míndíg jobbra keletnek azaz a szinházban ahol meg ölték az igazgatót és még édekesebb nincsen 3-as !!! De miért ??? 4-es pedíg títkosítva van nem értem miért lenne olyan titkos eg valomás ?
2014. febr. 27. 21:54
Nyomozó,hölgyem ha meg tunak errő valamit a titkosításról kérem tudasák velem is,de ha megengedik márcsak holnap 16:34-körül talákozok önökel tudják néha a magán életemel kell foglalkozni,nyomozó tudja a nők !! :) adigis jótcakát hölgyem, uram !
2014. febr. 27. 22:00
Sajnos a titkosításokhoz én nem férhetek hozzá, mert az én nyomozásom magán jellegű. De talán a hdgy úrnak mondanak valamit. Ő azért mégis csak a rendőrség tagja. Viszont én könnyebben tudok szaglászni, mert nincs annyira megkötve a kezem. Azt hiszem reggel "véletlenül" összefutok egy-két lakóval.
2014. febr. 27. 23:44
Kapcsolódó kérdések: