Lányok, tényleg nem a pénz számít?
Figyelt kérdés
Olyan gyakran olvasom itt a lányoktól,hogy nem a pénz számít.
Valakinek van kedve randizni?
Itt a járgányom:
2014. febr. 12. 09:31
2/7 anonim válasza:
Első szerelmemnek trabantja volt. Imádtam. :D
Bár tény, ez nem mostanság volt.. :P
3/7 A kérdező kommentje:
Gondolom,amikor még menő volt...
2014. febr. 12. 09:49
4/7 anonim válasza:
Nekem,nem a pénz számít,hanem......és aki rendelkezik ezen tulajdonságokkal,annak számít a pénz.Így ha tetszik vki,az általában "boldogul" is.nem gazdag,csak jól boldogul.
6/7 anonim válasza:
De most tényleg.... egy kocsi képével akarsz csajozni? Mindegy, értem mire gondolsz.
Az eddigi pasijaim közül 3-nak még jogsija sem volt, nem hogy autója. Aztán akadtak, akiknek ugyan volt jogsija, de saját autója nem. A mostani páromnak épp van járgánya, egy öregecske, 3 ajtós VW Golf Rabbit. Az sem mai csoda. És nem csak én vagyok ezzel így, a barátnőim körében sem jellemző a vagyonos pasik utáni vadászat.
7/7 anonim válasza:
A meg izzzzzadta a herem !!! Olyan szep a kocsi hogy felesegulveszem !! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!