Nálatok most milyen év van?
Figyelt kérdés
Tegnap éjfél előtt egyszer csak elsötétült minden és szerintem időviharba kerülhettem, mert én még mindig 2013-ban vagyok ami nem normális, nem tudom, hogy most mi fog történni velem... HELP2014. jan. 1. 11:56
1/10 MrPifta válasza:
valójában egy téridő-lyukba kerültél bele, és 40 évig nem tudtál szabadulni. 2054 van.
2/10 anonim válasza:
Nálatok nincsen ünnep?, ha nincs irigyellek szerencsés ember vagy én utálom az összes ünnepet remélem egyhamar ehhez hasonló ünnep nem lesz utálom a telet, télapót, a karácsonyt, a szilvesztert, a nagymamámat, és téged kérdező nagyon fáj a fejem a fenéba is remélem többet senki sem köszönt fel, mert akkor lefejelem.
4/10 anonim válasza:
Remélem te vagy az utolsó homályökör aki ilyen baromságokat kérdez ma!
5/10 anonim válasza:
Igen tényleg 2054 van, ami azt jelenti, hogy 40 évig nem fizettél adót és járulékokat, és ezt most mind egy összegben fogja követelni rajtad a NAV.
De mivel ennyi pénzed úgysincs, mész börtönbe :D
6/10 anonim válasza:
Idővihar...ó hogy te mekkora egy hülye vagy, kedves kérdező...
7/10 anonim válasza:
Csak ennyire tellett? Jobb hazugság nem futotta?
8/10 anonim válasza:
Ezt elolvasni se volt érdemes...
10/10 anonim válasza:
Bekerültél egy időtér kontinumba. Ha van nálad időgép akkor vissza tudsz kerülni a valós időbe. De ha nincsen akkor öld meg Orbánt :) És pontosan mennyi nálad az idő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!