Nálatok működik a szubjektív kommunikáció?
Figyelt kérdés
Mert nálam igen. Legalábbis részben. Van egy csaj, aki nekem be jön, és lefekvés előtt lemegyek alfába, be programozom magamnak "éjjel fel akarok és fel is fogok ébredni, akkor amikor xy a legfogékonyabb állapotban lesz" ezt elmondtam 3X aztán alszok. ÉÉs éjjel tényleg felkeltem. Ki mentem wc-re meg ittam egy kevés vizet hogy egy picit felébredjek. Aztán le mentem alfába, és akkor kezdtem meg a mondandómat. Másnap mondja, rólam álmodott, kérdem miről, nem pontosan tudja és elmosolyog. Na szal ez már sikerült 6X (más más személyekkel is) és mindig valami eredménye van. Nektek működik? Nem az érdekel miért nem érek el tökéletes eredményt, mert tökéletesen meg vagyok elégedve ezzel az eredménnyell. Hanem, hogy nektek is működik-e a szubjektív kommunikáció.2013. márc. 29. 15:04
1/6 A kérdező kommentje:
Ja, és az válaszoljon, aki tudja mi az az agykontroll, humoristákra nem vagyok kíváncsi...
2013. márc. 29. 15:13
2/6 anonim válasza:
Még nem próbáltam, de érdekes. Valószínűleg csak a gyenge tudatállapotú emberek elméjébe vagy képes így behatolni.
3/6 anonim válasza:
Régen működött, elég magas szinten űztem: nappal is tudtam. Ennek a mottója hasonló az éjszakaihoz, picit bonyolultabb kivitelezni. Nekem úgy működött, hogy programoztam a saját agyam, hogy XY ha fogékony állapotban van tudjak róla. És valami megérzés útján napközben is tudtam üzenni!
Sajnos egy ideje nem agykontrolloztam, de mostanában szükségesnek érzem ezt a sz.k.-t, hogy visszakapjam a bizalmát valakinek:(
Legjobb bnőmnek olyan eset is volt, hogy valakinek akart alfából üzenetet küldeni, és beugrott egy kép, egy másodpercre, ahol a címzettet látta egy üveggel a kezében, és ekkor "kizökkent" az alfából, és nem tudott visszatérni. Másnap a címzett említette, hogy előző éjjel milyen p*csa részeg volt, és azt se tudja hol kelt fel...
4/6 anonim válasza:
Igen működik. Ennyi elég válasznak? :D Vagy mire vagy kíváncsi? Amúgy általában mindig van valami egyértelmű jel,amikor rájövök,hogy működött.
5/6 anonim válasza:
Akkor ezért nem tudok aludni esténként. Állandóan mindenki rám gondol alfában és széttrollkodják a nyugalmamat. Rohadtak.
6/6 anonim válasza:
ez működik..én nem tudtam,hogy ezt hogy hívják,de sokszor tudom mit akar valaki mondani nekem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!