Lehetséges, hogy a kis zöldek Tér-idő hajlítással közlekednek?
Egyesek szerint létezik
negyedik dimenzió. én nem az időre gondolok, mint dimenzió,
hanem a tér kiterjesztésére. Ezt a
dimenziót az ember nem észleli. De mi lenne, ha kaput tudnánk nyitni a négydimenziós síkon és képesek lennénk meghajlítani a 3D-s teret ezt úgy tudjuk elképzelni, hogy van egy 2D-s papírlap és, annak lényei, ha megtudnák hajlítani a papírlapot 0-ra csökken az idő és a tér korlátja szerintem a kis zöldek birtokába vannak ennek a technológiának. Üdv, Jigsaw J Ügynök :-)
A fenét, nem téridő hajlítással közlekednek.
Tegnap is láttam három alacsony termetű természetvédő aktivistát, azt hiszem a Greenpeace-től jöttek, és láttam amikor leszálltak a buszról.
Vagyis a kis zöldek egyértelműen tömegközlekedéssel szoktak utazni.
Mivel a fénysebességet nem lehet átlépni, így kizárt, hogy úgy közlekedjenek mint a Star Warsban amikor bekapcsolják a hiperhajtóműt . Ez a féreglyuk elmélet is egy alternatíva .
Amúgy kezdesz fejlődni Jigsaw, már nem trollkodsz annyit és használod a kobakod :-D
"Mivel a fénysebességet nem lehet átlépni, így kizárt, hogy úgy közlekedjenek mint a Star Warsban amikor bekapcsolják a hiperhajtóműt"
Éppenséggel a fénysebesség közelében már eléggé szembetünő a távolság-kontrakció jelensége, szóval simán lehet, hogy úgy nézve ki az ürhajón belülről, mint a Star Wars-ban :)
Egyébként pl. a húrelmélet szerint nem 4, hanem 9, 10, vagy még több dimenzió létezik összesen, függően az elmélet variánsától :) De 4 semmiképp nem lehet. Mindenesetre semmiféle bizonyiték nincs rá, hogy a húrelmélet igaz. De még ha igaz is, nincs rá bizonyiték, hogy lehet "utazni" ezekben az dimenziókban.
Arra meg pláne nincs, hogy léteznek egyáltalán "kis zöldek", úgyhogy ezt a részét nem is fejtegetem inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!