Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Lehetséges, hogy a kis zöldek...

Lehetséges, hogy a kis zöldek Tér-idő hajlítással közlekednek?

Figyelt kérdés

Egyesek szerint létezik

negyedik dimenzió. én nem az időre gondolok, mint dimenzió,

hanem a tér kiterjesztésére. Ezt a

dimenziót az ember nem észleli. De mi lenne, ha kaput tudnánk nyitni a négydimenziós síkon és képesek lennénk meghajlítani a 3D-s teret ezt úgy tudjuk elképzelni, hogy van egy 2D-s papírlap és, annak lényei, ha megtudnák hajlítani a papírlapot 0-ra csökken az idő és a tér korlátja szerintem a kis zöldek birtokába vannak ennek a technológiának. Üdv, Jigsaw J Ügynök :-)

2013. dec. 19. 09:49
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Legalább egy valami legyen okos, nem igaz? ;)
2013. dec. 19. 10:41
 12/32 A kérdező kommentje:
Ereszd el a Nokiát büdös kölök! be akarom bizonyítani a zöldek létezését. Egyébként válaszadók a kérdésre is szoktatok válaszolni? a kérdése valamilyen vélemény vagy akármi? Utóirat: a Nokia nagyon lassú ne vegyetek Nokiát. :)
2013. dec. 19. 11:05
 13/32 A kérdező kommentje:
# 11 Véleményed a kérdésre? Utóirat: a Nokia nem szuperál lassú, lefagy, stb.
2013. dec. 19. 11:19
 14/32 Shai-Hulud ***** válasza:

A fenét, nem téridő hajlítással közlekednek.

Tegnap is láttam három alacsony termetű természetvédő aktivistát, azt hiszem a Greenpeace-től jöttek, és láttam amikor leszálltak a buszról.

Vagyis a kis zöldek egyértelműen tömegközlekedéssel szoktak utazni.

2013. dec. 19. 11:20
 15/32 anonim ***** válasza:
Ha sodrok egy kis zöldet, akkor én is meghajlítom a tér-időt, és bárhol ott vagyok. (Hol vagyok...?)
2013. dec. 19. 11:24
 16/32 anonim ***** válasza:

Mivel a fénysebességet nem lehet átlépni, így kizárt, hogy úgy közlekedjenek mint a Star Warsban amikor bekapcsolják a hiperhajtóműt . Ez a féreglyuk elmélet is egy alternatíva .

Amúgy kezdesz fejlődni Jigsaw, már nem trollkodsz annyit és használod a kobakod :-D

2013. dec. 19. 11:26
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Kiránduláskor láttam olyat, hogy az egyik bokorban guggolt egy kis zöld és nagyon erőlködött, biztos pont próbálta meghajlítani a teret.
2013. dec. 19. 11:34
 18/32 anonim ***** válasza:
rád hajlítom én...csak nem a teret, hanem az5 centi vastag pájszer rudat:)
2013. dec. 19. 12:52
 19/32 anonim válasza:

"Mivel a fénysebességet nem lehet átlépni, így kizárt, hogy úgy közlekedjenek mint a Star Warsban amikor bekapcsolják a hiperhajtóműt"

Éppenséggel a fénysebesség közelében már eléggé szembetünő a távolság-kontrakció jelensége, szóval simán lehet, hogy úgy nézve ki az ürhajón belülről, mint a Star Wars-ban :)

Egyébként pl. a húrelmélet szerint nem 4, hanem 9, 10, vagy még több dimenzió létezik összesen, függően az elmélet variánsától :) De 4 semmiképp nem lehet. Mindenesetre semmiféle bizonyiték nincs rá, hogy a húrelmélet igaz. De még ha igaz is, nincs rá bizonyiték, hogy lehet "utazni" ezekben az dimenziókban.

Arra meg pláne nincs, hogy léteznek egyáltalán "kis zöldek", úgyhogy ezt a részét nem is fejtegetem inkább.

2013. dec. 19. 13:54
 20/32 A kérdező kommentje:
# 19 Úgy tudom, hogy húrelmélet nem zárja ki a Tér-idő hajlítását Einstein. azért, mert "nincs rá bizonyiték" lehetségesnek tartom, mivel még gyerekcípőben járunk honnan tudod, hogy nem lehetséges egyes elméletek szerint lehetséges. Én nem azt mondtam, hogy a kis zöldek a földre jöttek, hanem, hogy létezhetnek, ha már itt tartunk a földön a fényjelenségeket, ufókat, mivel magyarázod? [link]
2013. dec. 19. 15:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!