Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tauri népe figyelem! Mit...

Tauri népe figyelem! Mit szólnátok ha meghódítanám a világotokat és mindenkit szolgává tennék?

Figyelt kérdés
én egy goa'uld vagyok aki a tauri meghódítására készül és úgy gondoltam hogy megkérdezem e világ magyarország nevű részét, hogy abból következtessem ki hogy mit szólna a világ többi része ahhoz, ha engem kellene istenítenie

2013. dec. 4. 18:49
1 2 3 4 5
 41/43 Hajas Erzsébet válasza:
Túl régóta van sólymunk, csodaszarvasunk, Pilisünk, szkíta ősünk:), táltosaink:) Biztos meg akarod próbálni?? :D
2015. febr. 19. 19:51
 42/43 anonim válasza:

Aggodalomra semmi ok.Ez csal egy hamis isten. Megkérdezte mit szólnánk hozzá ha isteniteni kéne, szóval, egy isten ilyent nem kérdez.

Azért meg gondolandó a helyedben. Már elbántunk a lidércekkel és a oricival. A goauldok labdába se rúgnak :)

Vigyázz nehogy forditva süljön el a dolog. Mert könnyen lehet istenként kell szolgálnod a magyarokat :)

2016. márc. 5. 21:36
 43/43 huJekerdeshuJevalasz válasza:

Csak rajta!

Én is így kezdtem, de rá kellett jönnöm, ezt a bolygót nem lehet, és nem is érdemes meghódítani, a bolygó népében méllyen gyökerező hülyeség miatt ami látom téged is megfertőzött.

2016. júl. 5. 16:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!