Tauri népe figyelem! Mit szólnátok ha meghódítanám a világotokat és mindenkit szolgává tennék?
Figyelt kérdés
én egy goa'uld vagyok aki a tauri meghódítására készül és úgy gondoltam hogy megkérdezem e világ magyarország nevű részét, hogy abból következtessem ki hogy mit szólna a világ többi része ahhoz, ha engem kellene istenítenie2013. dec. 4. 18:49
31/43 A kérdező kommentje:
mitől lennél te istenibb mint én?
2014. febr. 8. 17:45
32/43 anonim válasza:
Mert én vagyok Anúbisz te meg egy névtelen goa'uld...
Én vagyok a nagy Anúbisz!!!
Térdre!
33/43 A kérdező kommentje:
csak hogy tisztázzuk
1.én nekem nincs szükségem erőtérre hogy egyben maradjak
2.akibe én belebújok nem hal meg 1 órán belül
2014. febr. 8. 18:50
34/43 anonim válasza:
1. Már nekem se.
2. Az legyen az ő bajuk...
35/43 A kérdező kommentje:
kíváncsi vagyok mit tennél ha gazdatest hiány lépne fel a birodalmadban?
2014. febr. 17. 18:05
36/43 anonim válasza:
Basszus... Most mehetek vissza a Béta Cygnus rendszer 6. bolygójának 12. holdjára. Pedig éppen elhatároztam, hogy indulok az idei választásokon! Köszi, Anubisz :( Szedrulliergialia
37/43 anonim válasza:
Én goa'uld vagyok és azért jöttem ide, hogy megköszönjem, hogy rádöbbentettél. Hogy ez nekem eddig 1000 év alatt nem jutott eszembe...
38/43 anonim válasza:
És mégis melyik goa'uld vagy te? Ki hiszi ezt el? És, ha "goa'uld vagy" akkor is legyőznek erről szól a STARGATE!
39/43 anonim válasza:
Beszoptad. Deathwing megelőzött. Annyi buggal sújtotta tauri népét, hogy mindenki belehalt.
40/43 anonim válasza:
Szövetségünkre állt a Vörös Hadsereg, a Wehrmacht és a Dragonborn, esélytelen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!