Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tauri népe figyelem! Mit...

Tauri népe figyelem! Mit szólnátok ha meghódítanám a világotokat és mindenkit szolgává tennék?

Figyelt kérdés
én egy goa'uld vagyok aki a tauri meghódítására készül és úgy gondoltam hogy megkérdezem e világ magyarország nevű részét, hogy abból következtessem ki hogy mit szólna a világ többi része ahhoz, ha engem kellene istenítenie

2013. dec. 4. 18:49
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
Szóval azért rakja be a tauri a cataclysm kiegészítőt, mert te irányítod őket. Ezzel sok ember elveszti élete értelmét. Biztos, hogy tömeggyilkos akarsz lenni?
2013. dec. 23. 21:23
 22/43 anonim válasza:

Lok'tar ogar! Én vagyok Thrall.

Hitler üzeni mellőlem, hogy ha beteszed a lábadat Orgrimmarba, akkor a péniszünket lefogjuk erőltetni a torkodon.

2013. dec. 30. 00:10
 23/43 A kérdező kommentje:

Ram. csak akkor pusztítom el a taurit ha túl sok negatív visszajelzést kapok

egyébként január 1.-ére tervezem a támadást

2013. dec. 30. 13:25
 24/43 anonim válasza:
ha idejössz szétlőlek az antarktiszi ősfegyverrel....
2014. jan. 4. 19:44
 25/43 anonim válasza:

Pusztítsd el! Mi, eme gonosz nép, az én nevemben megalázkodunk előted! Bűnös mocsok nemzedék a miénk, az egész emberiség megérdemli a kipusztulást!

U.i. :Az állatokat kíméljétek

2014. febr. 7. 16:27
 26/43 anonim ***** válasza:

Vigyázz , mert Optimus Prime-mal jó havok vagyunk és a sereged szétveri az autobot, jedi , és na'vi armada !

Ui.: Amúgy szerintem inkább az USA-t támaddd meg.

2014. febr. 7. 16:27
 27/43 A kérdező kommentje:

utolsó, én az egész bolygó meghódítására/megsemmisítésére készülök hogy melyikre az még elválik, áttettem a támadás időpontját, adtam még egy esélyt hogy behódoljatok

utolsó előtti, sajnos a fegyverek nem tudnak különbséget tenni ember és állat között de ha terjeszted nevemet és mások is behódolnak nekem, akkor megkímélem az állatokat, na jó a leigázottak közül majd így is néhányan gazdatesté válnak vagy kényszer munkások lesznek vagy meghalnak de legalább az állatok megmaradnak meg a legtöbb ember

mindenkinek aki ellenállni akar azt üzenem hogy, hiába minden ellenállás én egy isten vagyok

2014. febr. 7. 20:02
 28/43 anonim ***** válasza:

Szájhős hamis isten vagy na....

Ennyi.

:D

2014. febr. 8. 14:27
 29/43 A kérdező kommentje:
Anubisz te együttműködsz a Tok’rákkal?
2014. febr. 8. 15:16
 30/43 anonim ***** válasza:

Beteges egy gondolat lenne...

De csak egy igaz isten van és az ÉN vagyok!

2014. febr. 8. 17:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!