Tauri népe figyelem! Mit szólnátok ha meghódítanám a világotokat és mindenkit szolgává tennék?
Lok'tar ogar! Én vagyok Thrall.
Hitler üzeni mellőlem, hogy ha beteszed a lábadat Orgrimmarba, akkor a péniszünket lefogjuk erőltetni a torkodon.
Ram. csak akkor pusztítom el a taurit ha túl sok negatív visszajelzést kapok
egyébként január 1.-ére tervezem a támadást
Pusztítsd el! Mi, eme gonosz nép, az én nevemben megalázkodunk előted! Bűnös mocsok nemzedék a miénk, az egész emberiség megérdemli a kipusztulást!
U.i. :Az állatokat kíméljétek
Vigyázz , mert Optimus Prime-mal jó havok vagyunk és a sereged szétveri az autobot, jedi , és na'vi armada !
Ui.: Amúgy szerintem inkább az USA-t támaddd meg.
utolsó, én az egész bolygó meghódítására/megsemmisítésére készülök hogy melyikre az még elválik, áttettem a támadás időpontját, adtam még egy esélyt hogy behódoljatok
utolsó előtti, sajnos a fegyverek nem tudnak különbséget tenni ember és állat között de ha terjeszted nevemet és mások is behódolnak nekem, akkor megkímélem az állatokat, na jó a leigázottak közül majd így is néhányan gazdatesté válnak vagy kényszer munkások lesznek vagy meghalnak de legalább az állatok megmaradnak meg a legtöbb ember
mindenkinek aki ellenállni akar azt üzenem hogy, hiába minden ellenállás én egy isten vagyok
Szájhős hamis isten vagy na....
Ennyi.
:D
Beteges egy gondolat lenne...
De csak egy igaz isten van és az ÉN vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!