Tauri népe figyelem! Mit szólnátok ha meghódítanám a világotokat és mindenkit szolgává tennék?
igen tudom hogy kevesen vagytok pont azért a ti népeteknek tettem fel a kérdésem hogy könnyeben átszámoljam hányan értenek egyet vele, hányan ellenzik
ahhoz elég fejlettek voltatok hogy kinyissátok a csillagkaput ez nekem pont elég, meg pont ezért itt könnyeben boldogulok
Nem fogod te meghódítani ezt a bolygót! Ez az emberek bolygója, azé a nagyszerű fajé amit oly régóta védelmezek. Sajnálom, nagyon sajnálom, de a terved már itt kudarcba fullad.
Szóval csak okosan! Gondolt meg jól mielőtt cselekednél.
A Doktor
Ne merd mert én vagyok a Tauri hadsereg vezetője, és megmentettem a reptíliánokat a Nibiru bolygó fogságából és most adósak nekem és akármikor rátok hívhatom őket!
Ne feletjsük el hogy egy egész ezred loúnak vagyok a parancsnoka és 404 a tanácsadóm.
Esélyed sincs mert nekünk van 20.000 Hulk meg újra élesztettük Hitlert!
Nem beszélve a profi lézeres légvédelmi redszerünkről, amit a szlovákok miatt csináltunk. (Mert még egy történelem hamisítás és háború)
Ja és kapunk 290 forint támogatást az Európai Uniótól!
Idejössze akkor k u rvárameghalsz:)
O neil kiírt..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!