Miért kell azért elitélni mert vidéki legény vagyok, néha kolbászzsíros a bajuszom, és nagyon szeretek bugyli bicskával falatozni szalonkát a réten?
Figyelt kérdés
Attól még ismerkedhetnének velem a bögyös leányok nem?#legény #zsírosbödöny
2013. nov. 5. 12:32
1/12 anonim válasza:
Miért kell kifigurázni az ilyen embereket?Szerinted ez vicces?Mert nem az!
2/12 A kérdező kommentje:
Itt nincs figura,ez az igazság komám
2013. nov. 5. 12:38
3/12 anonim válasza:
tudod azért mert anyád azt mondja hogy okos meg ügyes vagy, attól azt még nem kell készpénznek venni...
4/12 anonim válasza:
A réten ítélnek el? Akkor azért, mert nem eléggé kolbászzsíros a bajuszod!
5/12 anonim válasza:
Én csak azokat a vidéki páwákat nem bírom, akik hagymakarikából csinálnak fültágítót! xD
6/12 Twillight válasza:
Én is vidéki vagyok őszintén a társadalom nem képes elfogadni hogy mi jobbak vagyunk náluk ha mi nem lennék a pestiek és az egyéb nagyvárosiak éhenhalnának.
7/12 anonim válasza:
Előtted szóló vagyok! A viccet félre téve, szintén vidéki vagyok, és teljesen igazad van!
8/12 anonim válasza:
szegény szalonka. :( olyan cuki madár :(
9/12 anonim válasza:
igen amúgy tudjuk hogy a vidékiek vidéki parasztok , a nagyobb városban élők pedig városi parasztok. egyik rosszabb mint a másik :-D
10/12 anonim válasza:
A szalonka védett állat, ezért ítél el a bíróuram.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!