A tarhonya bokron vagy fán terem?
Figyelt kérdés
Na és gyümölcsnek vagy zöldségnek számít? Nem értem.2013. okt. 27. 21:07
11/23 acelsziv válasza:
de mivel leégetve büdös így lehet halikra is nemde?
12/23 A kérdező kommentje:
Acélszív, akkor te is halikra lehetsz, mert égetve biztos büdös vagy.
2013. okt. 27. 21:42
14/23 acelsziv válasza:
Szerintem égetve te sem lennél jobb szagú. Minek tippeled magad?
15/23 A kérdező kommentje:
Én mindig és minden körülmények között illatos vagyok :)
2013. okt. 27. 21:50
17/23 anonim válasza:
Vehetsz palántákat a hipermarketekben is a cserepes növények között, nem túlzottan drága. Csak vigyázz, hogy ne keverd össze a szarvacskatésztafával, nézd meg a címkét, mielőtt a kosárba teszed (mellesleg a tarhonyafa levelein apró sárga pöttyök vannak, a szarvacskatésztafa levelei pedig tiszta sötétzöld színűek, amiknek a tövénél láthatóak a kis szarvacskatészta-kezdemények).
És még hozzátenném, hogy ne ültesd túl homokos talajba, mert akkor sótlan lesz a termés.
18/23 anonim válasza:
a tarhonya egy tészta fajta vagyis lisztből készül. Ne beszélj zöldségeket és gyümölcsöket :D
19/23 anonim válasza:
Én is ültettem tarhonyát, szépen gondoztam, öntöztem, de egy betegség miatt kezdenek elhalni. Megjelenik rajt a pici tarhonya, és mielőtt beérne lehull. Ideje sincs megnőni. És a levelei is bepirosodik és lehull. Mit tegyek??? Nokedlifát nem akarok ültetni, mert az gyorsan szaporodik, és nehéz kiírtani.
20/23 anonim válasza:
Hetesnek.A nokedlifát kacsafával lehet kipusztítani,mert nyeli.Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!