Honnan tudhatom, hogy a szememmel hány megapixellel látok?
Figyelt kérdés
2013. aug. 1. 16:13
3/15 A kérdező kommentje:
Nincsen doboza.
De úgy most komolyan...érdekelne nagyon a dolog. :/
2013. aug. 1. 16:17
5/15 anonim válasza:
én olyan 60-70-re tippelek,de gőzöm sincs :D
8/15 anonim válasza:
A szem nem képkockákban érzékeli a világot, szóval nem beszélhetünk megapixelekről sem.
9/15 Dalek Traak válasza:
Valójában még én se tudom, hogy hány pixellel látok. Viszont az én szemem sokkal több funkcióra képes, mint az emberi szem.
10/15 anonim válasza:
Figyelj az Apple az azt mondja, hogy a retina kijelző (az iphone 4 colos kijelzőjén 1136 x 640) jobb képet mutat , mint a szem. Na most ha van egy iphonod, akkor számold meg, hogy hány iphone férne el a látószögedben az apple által megadott távolságban. Majd szorozd meg az iphone értékeivel. Ha pl 10 szer belefér (és ez úgy jött ki, hogy 2*5) akkor szorozd meg az 1136-ot 5 el, a 640-t meg 2-vel.
A végösszeg képlete: (1136*5)*(640*2)= amennyi képpontot látsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!