Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Sürgős! Mit tegyek? Mi baja a...

Sürgős! Mit tegyek? Mi baja a gyermekemnek? Többi lent

Figyelt kérdés
5 éves gyermekem van. Azt hiszi magáról, hogy zombi, teljesen utánozza a zombikat. Állandóan csak zombisat tud játszani. Imádja a horrorisztikus dolgokat, szereti a sötétet, és gyakran csak a halálról tud beszélni. A nagymamájának ezt mondta: Mikor veszed le a zombi jelmezedet? Tudom, hogy a jelmez alatt egy ronda szörnyeteg van. Talált egy csavart, azt mondta a gyerekem: hogy, ha meghal, rakjam a fejére, mert akkor felébred és ő lesz a Frankeinstein. Teljesen kivagyok borulva, nem tudom, mi van a gyerekemmel. Nem vicc, teljesen komoly. A normális válaszokat előre is köszönöm.

2013. júl. 16. 22:03
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Én meg a Sziljat néztem meg kiskoromban napi szinten, és lónak képzeltem magam :) Igaz, kicsit idősebb voltam, vagy 7 éves, és 10-11 éves koromig tartott is kb. Persze nem hittem azt, hogy én vagyok Szilaj, csak úgy ugrándoztam és vágtattam a kertben, mintha ló lennék. Kinövi! De azért állíts fel szabályokat, és válogasd meg, mit nézhet meg és mit nem!
2013. júl. 19. 23:22
 22/22 anonim válasza:
a 2 éves kisfiam tegnap meg megnézte a süsü a sárkányt.és egész nap olyan hangokat adott ki mint a sárkány :)
2013. júl. 20. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!