Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi baja lehet gyermekemnek...

Mi baja lehet gyermekemnek most vagy a későbbiekben bármikor, attól, hogy 7 hónapos kora óta minden délután megeszik egy Danoninot?

Figyelt kérdés
2009. máj. 6. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem az égvilágon semmi baja nem lesz! max hozzászokik az édesízhez, és nagyon nassolós lesz később:-)
2009. máj. 6. 20:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi baja nem lesz :)
2009. máj. 6. 20:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mutatott allergiás reakciót,akkor semmi.
2009. máj. 6. 20:52
 4/5 anonim ***** válasza:
80%
Hát jó cukros desszert, gondolom tudod, hogy mit tesz a túl sok cukor a fogkezdeményekkel, illetve azért nem tanácsos ilyen korán danoninoval etetni a piciket, mert sajnos nagyobb a valószínűsége a gyerekkori elhízásnak, cukorbetegség kialakulásának. Hát én ezért nem etetek vele ilyesmit, mert később nem akarok magamnak lelkiismeret-furdalást. D lehet, hogy a te kicsidre nem ártalmas, nem rohadnak ki a cukortól a tejfogai és nem alapozol meg vele semmilyen táplálkozási zavart, és tök egészséges kisgyerek lesz. Mindig az anya dönt, hogy milyen ételeket ad a saját gyerekének!
2009. máj. 6. 20:57
 5/5 anonim ***** válasza:
83%
7 hónaopos babának teljes tejet tartamazó kaját nem szoktak adni, mert allergiás lehet a tejfehérjére. Ez nem mindig jelentkezik rögtön, lehet hogy lassan alakul ki. Ezért szokták a tejtermékeket megadott sorrendben (joghurt, túró, sajt, tejföl - csak ételben -, tej, legkésőbb tejszín) adni nekik és a joghurtot is csak 8-9 hónaposan szokták elkezdeni.
2009. máj. 6. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!