érdemes lenne dolgoznom a Berényi kft. -nél?
Figyelt kérdés
ajánlották ezt az építőipari céget ahol elhelyezkedhetnék, viszont mikor bementem egy kv-házba a házban ahol az irodája is volt ennek a cégnek, lebeszélt róla egy pincérnő hogy állítólag ez ez nagyon zűrös és össze-vissza cég és a vezetőség mindig törvényen kívüli üzleteket bonyolít...őszintén szólva megfordult bennem hogy íyg tényleg nem lenne túl jó ötlet itt dolgozni de mi van ha csak pletyka? mert ugye bárki bármit mondhat. én az irodában egy szimpatikus magabiztos úriemberrel beszéltem aki szerint tökéletes helyem lenne itt.. ti mit gondoltok?2009. okt. 18. 23:58
11/14 A kérdező kommentje:
meggyőztetek, már le is adtam egy önéletrajzot:) köszönöm
2009. okt. 20. 18:00
12/14 anonim válasza:
nem kéne mert mikibá megbasz:P
13/14 A kérdező kommentje:
hááát..azt mondják nagyon alvilági:D
2009. okt. 27. 17:32
14/14 anonim válasza:
Ez nem a Barátok-Közt forgatókönyvének 1 része?
...Lol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!