érdemes lenne dolgoznom a Berényi kft. -nél?
Figyelt kérdés
ajánlották ezt az építőipari céget ahol elhelyezkedhetnék, viszont mikor bementem egy kv-házba a házban ahol az irodája is volt ennek a cégnek, lebeszélt róla egy pincérnő hogy állítólag ez ez nagyon zűrös és össze-vissza cég és a vezetőség mindig törvényen kívüli üzleteket bonyolít...őszintén szólva megfordult bennem hogy íyg tényleg nem lenne túl jó ötlet itt dolgozni de mi van ha csak pletyka? mert ugye bárki bármit mondhat. én az irodában egy szimpatikus magabiztos úriemberrel beszéltem aki szerint tökéletes helyem lenne itt.. ti mit gondoltok?2009. okt. 18. 23:58
1/14 anonim válasza:
szerintem ügyvezetőnek jelentkezz...
de előtte tisztázd le a temetésed, hogy a családnak ne kelljen vele kínlódni =)
2/14 anonim válasza:
Hát figyelj, amíg alkalmazott vagy, addig nagy gond nem lehet. Elég pénzes az a banda (legalábbis úgy hallottam), szóval tuti, hogy bejelentenek, meg megkapod a fizetésedet. Csak arra vigyázz, hogy mindenkivel egyformán jó kapcsolatod legyen.
És ha már ott jársz, add át üdvözletem Vili bácsinak! :D
4/14 anonim válasza:
Temekkora f*szszopó vagy de pozitivan:D
5/14 anonim válasza:
Én csak annyit tudok, hogy most fognak új igazgatót választani a cégnél.. XDXD (végre egy tényleg HUMOROS kérdés)
6/14 anonim válasza:
szerintem érdemes, csak vigyázz a Brenényi Mikivel, Meg Klaudiával. Zűrös alakok..., de cserébe jól keresel:)
7/14 A kérdező kommentje:
értem, köszi mindenkinek:D
2009. okt. 19. 18:05
8/14 anonim válasza:
Jah persze aztán hívjuk fel az irodába a Kingát és a Zsófit aztán ajtó becsuk és mehet a műsor:DHmmmmmm
9/14 anonim válasza:
Mindenképpen érdemes alkalmazottként odamenned. Az irodában csak aktákat kell tologatni és mivel mindig ott beszélik meg a zűrös ügyeket is naponta vagy 20x kiküldenek kávézni vagy a postára még a végén koffeinmérgezést kapsz. :) Viszont ha néha kell is csinálni valamit az is csak annyi, h lefénymásolni vmit elszaladni a postára vagy a boltba.
10/14 anonim válasza:
hát igen, de a koffein mérgezés az már egy veszélyeztető körülmény, így veszélyességi pótlékot is kérhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!