Amerika miért nem akarja megenni a főztömet?
Pedig általában megeszi a neonszínű tortákat is, de az én főztömet nem akarja megenni.
-Anglia-
*felkapja a fejét*
Hát, az volt az a bostoni teadélután Amerikában?
-Magyarország-
Spasibo,Lengyelország.Anglia,kérlek mondd,hogy az nyugtató tea.Fel nem talált káromkodásokat meg nem ér alkalmazni!Magyarország,te meg hagyjál a szado-mazoval...
-Oroszország-
Amerika te is kérsz popcornt?
-Lengyelország-
Tudtommal az orosz teák nyugtató hatásúak, nem igaz, Oroszország? És imádom az orosz szamovárokat :D *őszinte mosoly*
-Magyarország-
Magyarország...?*meglepődik,kicsit elpirul*
-Oroszország anyácska-
Magyarország!Igen, szeretnék nézni yaoit! *megörül*
-Lengyelország-
Magyarország, inkább menj és üsd le megint Poroszországot (sőt, inkább Franciaországot)! Csak engem hagyj...
Amerika, te pedig lődd le magad, kikezdted az idegeimet, és nem, nem szeretlek, csak hogy Magyarország és társai lenyugodjanak...
engem szeretsz?
-Lengyelország-
Mi?? Mit csinált Poroszország? Zaklatta az én drága férjemet, Ausztriát??
*feláll és és felkapja a serpenyőt, másik kezében kamera"
Fogadok, hogy most vetkőzteti meztelenre! Hajrá!
*kirohan a teremből, majd az ajtónál visszaszól*
De vissza fogok jönni!!
Igen Lengyelorszáág kérek! *tartja a markát* Thank you!
Ahjj Iggy ne legyél már ennyire idegbeteg... *forgatja szemeit* Csak szivatlak nyugi... Csak hogy Oroszország és társai is felfogják én sem vagyok "ferde hajlamú", mint Francis... Mondjuk talán kíváncsiságból kipróbálnám egyszer, de *belegondol* Wáá! Inkább mégsem!
-Amerika-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!