Amerika miért nem akarja megenni a főztömet?
Figyelt kérdés
Pedig általában megeszi a neonszínű tortákat is, de az én főztömet nem akarja megenni.
-Anglia-
2013. júl. 10. 23:45
241/473 anonim válasza:
Ez a Skócia kedves kis öcsikéjének mondtam nem neked *mondja szemét forgatva azután suttogja* Komcsi...
242/473 anonim válasza:
Anglia,a húgom...egyáltalán itt van?És Amerika válaszát várom.
-Oroszország-
243/473 A kérdező kommentje:
Oroszország, a tapasztalataid alapján tudhatnád, hogy a húgod mindig ott van, ahol te...
2013. aug. 23. 18:06
244/473 anonim válasza:
Ah~ (....Mióta használok én ilyen ,,~" jelet?)
-Oroszország-*lila aura off*
245/473 anonim válasza:
Aha... A kis barátaid "haza" vezettek... Igen... Perszeee~ *vigyorog*
-Amerika-
246/473 anonim válasza:
Gondolja: Ilyenkor hol van Magyarország a kamerájával?
-Oroszország anyácska-
247/473 anonim válasza:
Hmmmm. *betoppan* valaki barátkozni?
-Lengyelország-
248/473 A kérdező kommentje:
Ha nem látod őket, honnan tudod, hogy nem így volt? Másnaposan mindig a házamban ébredek, Flying Mint Bunny pedig aggódva elmeséli, hogyan igyekeztek hazacsempészni, és hogy zuhantam rá majdnem legutóbb az autóútra...
2013. aug. 23. 18:22
249/473 anonim válasza:
Nekem semmi bajom a hókusz-pókuszaiddal, de az száz, hogy a múltkor nálam kötöttél ki félmeztelenül! Ráadásul képes voltál meginni az egyetlen söröm! *erősködik*
-Amerika-
250/473 anonim válasza:
Engem miért nem vesztek figyelembe? *megsértődik*
-Lengyelország-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!