Amerika miért nem akarja megenni a főztömet?
Pedig általában megeszi a neonszínű tortákat is, de az én főztömet nem akarja megenni.
-Anglia-
Hjahajj... *magáról megfeledkezve bámulja a videót* Amúgy a párosoktól én is már tiszta ideg vagyok. Volt itt egy elf, aki párbajozni akart velem Japánért. Uvá...
-Taiwan-
Héj... Hozzád sem nyúltam... *poker arc* Azért nem vagyok "olyan"... Csak szeretlek szivatni... *vigyorog*
-Amerika-
*Norvégiának* Onnan, hogy bebújtam a szekrénybe és filmeztem. Ne próbáld letagadni! *nevet*
-Magyarország-
*közbelép* A jó haverok mindig szívatják egymást! *nevet* Én is ezt csinálom a testvéreimmel, igaz, Finnie? *Finnországhoz fordul*
-Dánia-
Pontosan! *bólogat* Végre valaki megért...
-Amerika-
... Phuu.. *sóhajt, majd egy kis villámcsapással megsemmisíti a kamerát* Bocsánat... véletlen volt....
-Norvégia-
Peeeeeeeersze!!!! *gúnyosan fordul Norvégiához*
Te mindent véletlenül csinálsz!!
-Dánia-
Igen, Oroszország, van olyan...
Taiwan, szerintem te is kezdhetsz félni, mert téged is párosítottak már a jenkivel...
Amerika, tudom, hogy imádsz másokat szivatni, főleg engem, hát legyen! De ne homár "viccekkel"...
Aj... *Norvégiához fordul* Nem lehet, hogy azt még valaki használni akarta?
-Taiwan-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!