Amerika miért nem akarja megenni a főztömet?
Pedig általában megeszi a neonszínű tortákat is, de az én főztömet nem akarja megenni.
-Anglia-
Basszus! *kétségbe esik* Komolyan? Én és Amerika? Ezek az emberek ilyenkor mit gondolnak? Az már csak hab a tortán, hogy néha leszbikusnak is néznek...
Elfcsajnak: Ugye most már belátod, hogy én nem tehetek semmit a párosok ellen? :D
-Taiwan-
Jovan jovan Iggy... Komolyan veled még viccelődni sem lehet, mert mogorva vagy... *forgatja szemeit és leül Oroszország mellé*
-Amerika-
Taiwan: hát jó de tudd hogy Japán az enyém! (ahogy Franciaország és Poroszország is).
Anglia: na megküzdünk a borvedelőért? *-*
Amerika... Talán mert yaoisok vannak itt, és egy rossz szó vagy ilyen vicc miatt belefulladnak a saját orrvérzésükbe, én meg életem végéig égni fogok (és azért az elég hosszú idő, ezt te is tudod).
Fúj, elf, Francis a tied, nekem nem kell *undorodik*
Hééé, nemcsak Franciaország az egyetlen borvedelő! Az olaszok is, de még én is. A Tokaji a legjobb!
-Magyarország-
Miért? *néz értetlenül Taiwanra* Pocsék vagyok?
-Amerika-
Felőlem! *odaszítja szerencsétlen Japánt* Kérsz osztrigaomlettet? Finnország szerint finom. Bár... Lehet, hogy ezt nem kellett volna megemlítenem...
-Taiwan-
Amerika,nyugodj meg.Ott van még Kanada,ő is a fiútestvéred.Őt miért nem szívatod? *popcornt nyújt Amerikának*
-Oroszország-
Hát... *Amerikát méregeti* Tulajdonképpen...
-Taiwan-
Meddig fogjátok zabálni a popcornt? -_-
-Franciaország-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!