Ti HErBY-nek vagy colosnak hisztek?
Előző vagyok.
Egyébként jöhetnek ezek a "Akkor minek nézed Herby videóit, ha nem tetszenek?" kommentek, de ezeknek üzenem, hogy ha felmegyek YouTube-ra, csak ennek a nyomoréknak lehet látni a videóit! Keressen munkát! Másoknak ez k*va nagy példa lehet, hogy elkezdenek 10 évesen videózni, az iskolát lesz*ják, és majd ők is a YouTube-on élőködnek, nem pedig a valódi munkán! A förtelmes "intrójáról" ne is beszéljünk. Tudom, hogy most ide irják majd, hogy "Miért nézed akkor?" kommentek, de mindenki erről a szánalmas "embernek" nevezett lényről beszélt, tele volt a tököm, felmentem YouTube-ra, megnéztem, hogy ki ez, és ott dőlt el a véleményem. Oké, néztem még 1-2-3-4-5 videót, hogy tényleg csak a szemem, fülem csal-e, hogy csak ez a videó szánalom, és de! De igen, egy retardált élősködőről van szó! Én pedig a Mojang oldalán vagyok, mert a Mojang Minecraft kliens alapjaira épülnek azok a f*s kliensek. A CoolCraft pedig egy nagy kalap sz*r! Nevezzék át DrágaCraft-ra, mert én 5 Forintot nem adnék arra a sz*rra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!