Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ti HErBY-nek vagy colosnak...

Dragos5595 kérdése:

Ti HErBY-nek vagy colosnak hisztek?

Figyelt kérdés
Én HErBYvel vok

2013. júl. 4. 14:07
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
92%
Én nem nézem de akarva akaratlanul belefut annak a retardáltnak a 67 ezer videója közül az egyikbe az ember youtubeon. Ja és ha odaírsz valami negatív építő jelegű kritikát jön a kis 13 éves hadsereg és elküld anyád ba.
2013. aug. 7. 17:31
 22/31 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy végre valaki megért!!!!
2013. aug. 7. 19:18
 23/31 anonim ***** válasza:
Kit érdekel ez a 2 idióta debil, kislányos vitája youtube -on... Inkább beszélnék meg a f@$zbúúúkon a kis nevetséges vitájukat... Komolyan honnan jöttek ezek a nyomorultak? Én inkább maradok az ilyen freddyD meg a hasonlóknál akik legalább értelmesek nem ilyen debilek, mint a fent említett két állatfaj...
2013. aug. 9. 13:56
 24/31 anonim ***** válasza:
"Aki HErBY-t elmondja mindennek az köcsög" Nah hát kb. ilyen debil -ek rajonganak Herby -ért... Csak azt nem értem az ilyen idiótákat, hogy engedhették az ovodából az iskolába?
2013. aug. 9. 14:01
 25/31 anonim ***** válasza:
21/25 igazad van. Egy negatív hozzászólás és jön a 13 évesek hadserege én is 13 vagyok, de én nem írok csúnyán amíg fel nem b*szák az agyamat mint a 19/25-ös, ott is az az idióta szó! És akkor ne írjak vissza?
2013. aug. 11. 09:38
 26/31 anonim válasza:
Az a szégyen hogy vanakinek ez a herby nyomorék a példaképe.
2013. aug. 16. 21:13
 27/31 Swine Scorpion ***** válasza:
24/26-os én NEM vagyok herby rajongó 5-6 videóját láttam az is Sacrifice-os és Giats-es vagy Dungeon Keeperes én csak ezekből láttam de szerintem a legtöbb videója SZAR!
2013. dec. 15. 22:02
 28/31 anonim ***** válasza:
# 27 akkor mi a fa$znak védted?
2013. dec. 17. 19:27
 29/31 Swine Scorpion ***** válasza:
Mer ha nincs ő nem ismerem meg a Sacrifce, Giants Citizen Kabuto,Dead Space, XCOM játékokat
2013. dec. 19. 06:20
 30/31 anonim ***** válasza:
Én egyikkel sem, az egyik undorítóbb, mint a másik. Az egyik lop, és csal, a másik pedig egy alkoholista, aki félpucéran csinál videókat magáról, meg a feleségéről + meg láttam olyan videót is, amelyben a rajongóit ijeszti el. Már nem azért, de aki hírnevet akar, meg hát hasznot is, akkor viselje el azt, hogy akarnak vele izét-hozét, nem hogy keresne valami munkát, hanem egész k*va nap fent lóg azon a rohadt YouTube-on. Bocsánat, de ez csak az én véleményem.
2014. jan. 2. 16:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!