Dragos5595 kérdése:
Ti HErBY-nek vagy colosnak hisztek?
Figyelt kérdés
Én HErBYvel vok2013. júl. 4. 14:07
11/31 BlackSite válasza:
Egyiknek se Colos-t nem ismerem de HErBY-t igen de ő 1 akkora 1 nyomorék + fogyatékos játszani nemtudd.. ha valaki röhögni akar nézzen mást nem kell őt nézni hogy hogy sz@rakodik
13/31 anonim válasza:
Herbyről 2 videót láttam amikor ilyen makkarcú 16 éveseket itat le(gondolom rajongótábor) meg amikor üvöltözik hogy "kés torok azt cső"(szánalmas) konkrétan úgy besz*rt egy 14 évestől, hogy szakadtam a röhögéstől.(ennyi elég is volt belőle, több videót nem néztem) Persze mondhatjátok, hogy miért megy oda más lakásához de aki kurv*nak áll a ne csodálkozzon hogy megb*sszák. Egyszóval nyomorék mind a kettő.
14/31 anonim válasza:
Elegem lett herbyből amikor láttam hogy felveszi hogy bevásáról ki a f**zo*at érdekli?
15/31 anonim válasza:
Hát az utolsó válaszoló nagyon szomorú ember lehet :))
16/31 anonim válasza:
14/15 vagyok és abból lett elegem hogy odaírtam herby egyik új videója alá hogy mér kell minden sza.rt fölvenned, erre mrá hárman letámadtak, egyik még le is nyomorékozott! Átkozott Herbyrajongók!
18/31 patrikf1 válasza:
Mi a rákért ezt hozza ki a Slender Man-re kerestem?
19/31 anonim válasza:
gaborika, vagy mi a sz*r. Akkor minek nézed? Áruld már el ezt az apró dolgot.. Mi vesz rá? Nincs jobb dolgod? Idióta..
20/31 anonim válasza:
Fú, b*zmeg az ilyen válaszolóktól megyek falnak te vagy atz idióta te gyökér sennkiházi kis f**z
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!