Fekete lyukak a számítógépben?
Figyelt kérdés
A számítógépemben fekete lyukak keletkeztek. Ilyet még soha nem láttam! A fekete lyukság a digitális dimenzióban is létező jelenség? Ezek szerint a számítógépbe épített dimenzió technológia egy mesterséges univerzum kifejlődése?2013. jún. 24. 22:07
21/24 A kérdező kommentje:
Az mióta kör? az egy lyuk a képernyőben, nem?
2013. jún. 25. 00:09
22/24 anonim válasza:
"Nehogy már én legyek a hülye!"
Hát akkor ki? :D
Fekete lyukak és dimenziókapuk a gépedben? :D
A GYIK-es kérdezők úgy látszik, szeretik, ha a pofájukba kapják, hogy hülyék... :D
23/24 anonim válasza:
ha nem így fogalmaztad volna meg kaptál volna értelmes válaszokat is, szerintem vegyél egy új monitort(ne az óccsó xamyzungosat) ha azt se használ próbálj ki egy új op rendszert
24/24 anonim válasza:
Javíttasd meg a gépedet. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!