Fekete lyukak a számítógépben?
Figyelt kérdés
A számítógépemben fekete lyukak keletkeztek. Ilyet még soha nem láttam! A fekete lyukság a digitális dimenzióban is létező jelenség? Ezek szerint a számítógépbe épített dimenzió technológia egy mesterséges univerzum kifejlődése?2013. jún. 24. 22:07
1/24 anonim válasza:
azt a biciklis bélyeget(hoffmann bélyeg) nem nyalogatni kell ám, hanem a borítékra felragasztani.:)
2/24 A kérdező kommentje:
de tényleg ott vannak, és növekednek. Mi erről a véleménye?
2013. jún. 24. 22:16
3/24 anonim válasza:
Szétröhögtem az agyamat :D Na mindegy, a számítógépben maximum vírusok lehetnek, a gépekben nincs semmilyen dimenziókapu, vagy külön dimenzió. Működnek, ahogy a gépeknek kell.
4/24 anonim válasza:
Biztos hogy nem a fejedben keletkezett feketelyuk? :)
5/24 A kérdező kommentje:
Akkor mik ezek a fekete lyukak? Mert ezek tényleg lyukak. A fekete lyuk elszívja az energiát, szerintem ez is ezt teszi. Önöknek mi a véleménye?
2013. jún. 24. 22:26
6/24 anonim válasza:
mit szívtál? Adj nekem is abból a cuccból.
7/24 A kérdező kommentje:
De mondom, hogy itt vannak!!! Hetek óta növekszik!
2013. jún. 24. 22:31
8/24 anonim válasza:
Szerintem tényleg elszívta az agyenergiáidat azok a fekete lyukak.
9/24 A kérdező kommentje:
a végén benyeli az egész képernyőt. Utána mit szippant be? Engem?
2013. jún. 24. 22:32
10/24 A kérdező kommentje:
Miért nem álmodok mostanában?
2013. jún. 24. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!