Fekete lyukak a számítógépben?
Figyelt kérdés
A számítógépemben fekete lyukak keletkeztek. Ilyet még soha nem láttam! A fekete lyukság a digitális dimenzióban is létező jelenség? Ezek szerint a számítógépbe épített dimenzió technológia egy mesterséges univerzum kifejlődése?2013. jún. 24. 22:07
11/24 anonim válasza:
"Fekete lyuk" alatt arra az objektumra gondolsz ami hadronokra tépné a testedet,vagy erre:
A képen tényleg egy "fekete" dolog van,ami egyben egy "lyuk" is!
12/24 A kérdező kommentje:
nem, mert ez a bolygó gerince.
2013. jún. 24. 22:36
14/24 anonim válasza:
Le kéne álni a kemény drogokkal. xD
15/24 A kérdező kommentje:
De most mi van?? Nehogy már én legyek a hülye!
2013. jún. 24. 23:11
16/24 anonim válasza:
Most már lassan beszippanthatna az a fekete lyuk téged is, mert eléggé gyatra az, amit itt művelsz.
17/24 A kérdező kommentje:
2013. jún. 24. 23:35
18/24 anonim válasza:
Kevés ilyen sz@r trollkodást láttam szóval ezt még kicsit gyakorolnod kell, bár ahogy itt látom túl buta egy ember vagy még ehhez is...
19/24 A kérdező kommentje:
Nem trollkodás! Fekete lyukak vannak a számítógépben, ahogy a mellékelt ábrán is vannak!
2013. jún. 24. 23:57
20/24 anonim válasza:
A fekete kört nevezed fekete lyuknak ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!