Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tegnap a kistesóm dinnyét...

Tegnap a kistesóm dinnyét evett mondtam neki hogy vigyázzon a magokra mert ki nő a hasába. Nagyon megijedt szerintetek elmondjam neki hogy vicceltem vagy kicsit késöbb? :D

Figyelt kérdés
Picit sajnálom most mondjam meg neki vagy késöbb ? :D
2013. jún. 17. 13:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
22%
Jajjj, de unatkozik valaki....
2013. jún. 17. 13:55
 2/14 anonim ***** válasza:
26%

Rá kell hagyni, lehet el is felejtette :D

Mondd neki hogy ha érzi hogy mozog valami, akkor már nő :D

21/F

2013. jún. 17. 13:57
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerek egy srácot, akinek kiskorában ezt mondták a szülei, most 24 éves és hiába győzködjük, hogy nem így van, a mai napig szentül hisz ebben a dologban. Szóval szerintem ilyeneket ne mondj neki viccből.
2013. jún. 17. 14:03
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mennyire kicsi. Ha legfeljebb kisiskolás, akkor mondd meg neki, hogy csak vicceltél, mert a kicsi gyerekek még nagyon össze tudják mosni a fantáziát és a valóságot. Ne akarj kiszúrni a kicsivel. Legyen egy kis eszed.
2013. jún. 17. 14:14
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szegénykém xD Mondd el neki gyorsan:)
2013. jún. 17. 14:22
 6/14 anonim ***** válasza:
61%
Nem szabad a kicsiket ilyesmivel ijesztgetni, mert nagy traumát okozhat náluk, mondd meg neki, hogy csak vicceltél. Nekem nagyfiam a kicsit mindig azzal riogatta, hogy ha kihúzza a kádugót, akkor lefolyik a lyukon, azután amikor a kicsi fürdött, mindig bement kihúzni a dugót, no volt ott visítás.
2013. jún. 17. 14:34
 7/14 anonim ***** válasza:

Mond el neki, mert egy kis gyerek elhiszi, és valóban megijedhet.

Nagyon rossz vicc volt!!!!!

2013. jún. 17. 14:38
 8/14 A kérdező kommentje:

Elmontam neki.

De arra már anyum megnyugtadta és Újra dinnyét eszik

am 2.osztályos

Egyébként ő is csak röhögött hogy ilyet elhitt

2013. jún. 17. 14:48
 9/14 anonim válasza:

Szerintem ilyenekkel még ne viccelődjél, majd ha kicsit nagyobb lesz.

A 4 éves unokatesómnak is ezt mondta a nagymamája még azzal kiegészítve, hogy a növénytől majd kipukkad a hasa. Szegénykém annyira megijedt, főleg, hogy a hasa is csikart a sok dinnyétől, hogy félt elmondani az apjáéknak, mert azt hitte valami nagy bajt csinált. Eszébe jutott, hogy az apja a gyomokat gyomirtóval szokta befújni, és attól azok elpusztulnak... Szerencsére a vegyszerek el voltak zárva, így csak néhány kortynyi 10%-os ecetet ivott meg (hasonlított az üveg)! Bele se mertünk gondolni, mi lett volna, ha a gyomirtóval teszi ezt! Lehet, hogy tiniként és felnőttnént ez egy jó poén, de a kicsik még azt hiszik a felnőtteknek és a nagyobb tesóknak mindig igazuk van.

2013. jún. 17. 14:50
 10/14 A kérdező kommentje:

Igazatok van!

De szerencsére semmi baj nem történt

Próbálok jó nagytesó lenni:)

2013. jún. 17. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!