Tegnap a kistesóm dinnyét evett mondtam neki hogy vigyázzon a magokra mert ki nő a hasába. Nagyon megijedt szerintetek elmondjam neki hogy vicceltem vagy kicsit késöbb? :D
Rá kell hagyni, lehet el is felejtette :D
Mondd neki hogy ha érzi hogy mozog valami, akkor már nő :D
21/F
Mond el neki, mert egy kis gyerek elhiszi, és valóban megijedhet.
Nagyon rossz vicc volt!!!!!
Elmontam neki.
De arra már anyum megnyugtadta és Újra dinnyét eszik
am 2.osztályos
Egyébként ő is csak röhögött hogy ilyet elhitt
Szerintem ilyenekkel még ne viccelődjél, majd ha kicsit nagyobb lesz.
A 4 éves unokatesómnak is ezt mondta a nagymamája még azzal kiegészítve, hogy a növénytől majd kipukkad a hasa. Szegénykém annyira megijedt, főleg, hogy a hasa is csikart a sok dinnyétől, hogy félt elmondani az apjáéknak, mert azt hitte valami nagy bajt csinált. Eszébe jutott, hogy az apja a gyomokat gyomirtóval szokta befújni, és attól azok elpusztulnak... Szerencsére a vegyszerek el voltak zárva, így csak néhány kortynyi 10%-os ecetet ivott meg (hasonlított az üveg)! Bele se mertünk gondolni, mi lett volna, ha a gyomirtóval teszi ezt! Lehet, hogy tiniként és felnőttnént ez egy jó poén, de a kicsik még azt hiszik a felnőtteknek és a nagyobb tesóknak mindig igazuk van.
Igazatok van!
De szerencsére semmi baj nem történt
Próbálok jó nagytesó lenni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!