Hol lehet akaraterőt kapni?
Figyelt kérdés
Tesco-ban néztem, nem tartanak. Haver azt mondta, az egész országban hiánycikk, sőt lassan Európában is. Azt mondják, Japánban van, de az egy európainak erős, mint a wasabi. Mit javasoltok?2013. ápr. 11. 15:20
1/5 anonim válasza:
Multkor vettem a piacon 2őt is. Nagyon jó a minősége.
2/5 A kérdező kommentje:
Megmondod, hol? Vagy esetleg el tudnád küldeni az egyiket postán, utánvéttel? Mert amíg nincs, sajnos arra sem tudom rávenni magam, hogy utána keressek, vagy téged nyaggassalak.
2013. ápr. 11. 15:51
3/5 anonim válasza:
Leszaladtam gyorsan, vettem neked is. Már fel is adtam a postán. Nincs már ott?
4/5 anonim válasza:
... és amikor kezd felfúvòdni, zárjuk el a gázt majd vegyük ki a sütöböl,
ekkor adjuk hozzá az elözöleg oda készitett francia zselêt majd hùzzunk a fejünkre egy spáros szatyrot aztán az egészet keverük össze, és már kerülhet is az ünnepi assztalra.
5/5 A kérdező kommentje:
Megérkezett, köszönöm szépen. Felinstalláltam magamra, és pont jó, éppen megfelelő erősségű, kellemes a tapintása, jól esően melegít, és már száguldok is a céljaim (siker, pénz, csillogás, nők) felé.
Egyébként tegnapelőtt néztük meg a párommal az A bájkeverő (Bedazzled) c. filmet, és azon túl, hogy betegre röhögtük magunkat, sokadszor is szembesültünk vele, milyen hülye az ember. :)
2013. ápr. 14. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!