Mi történik, ha két troll szerelmes lesz egymásba?
Figyelt kérdés
Pl. itt GYIK-en, vagy bárhol máshol a neten. Két tipikus internet troll elkezd járni és kialakul a kapcsolat, szerelmesek, stb.
Működne a kapcsolatuk és együtt osztanák az észt vagy pedig nem férnének meg egymás mellett egy idő után? :O :D
2013. febr. 6. 17:31
21/31 anonim válasza:
Én csak akkor trollkodok ha a kérdés könyörögn érte.
23/31 anonim válasza:
Van közös hobbijuk, ami csak jó. Másrészt kevesebb idejük lenne a trollkodásra, mert egymással foglalkoznának.
Harmadrészt nem gondolom, hogy ez alapjaiban határozná meg az ember személyiségét.
Persze mindez intelligens trollokra (akik nem vérge'cik, csak unatkoznak) vonatkozik.
24/31 anonim válasza:
Szerintem működőképes a dolog...
Tudnák egymást is oltogatni, bár a trollok többsége csak a neten villog a hülyeséggel, magánéletben rendes, kulturált és teljesen normális.
25/31 anonim válasza:
Azt hiszem szerelmes vagyok a Lillába.♥♥♥
26/31 anonim válasza:
Lilla valld be,te csókos vagy a modiknál! :)
28/31 A kérdező kommentje:
foley, én se értem hogyan történt ez :P
2013. febr. 7. 17:23
29/31 anonim válasza:
Vagy van egy moderátor rajongód,vagy tényleg nem kifogásolható a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!