Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják, hogy aki szakítás után hamar továbblép az nem is volt igazán szerelmes?

Figyelt kérdés
Szerintem így könnyebb a felejtés.
2013. febr. 4. 16:23
 1/5 anonim ***** válasza:
hm... talán mert így van?!
2013. febr. 4. 16:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Én tapasztalatból... Amikor igazán szerelmes voltam, és szakított velem érzelmeim áldozata, akkor legalább egy fél évbe beletelt, míg úgy igazán rá tudtam nézni más pasira. Amikor meg úgy szakítottunk valakivel, hogy elég "langyi" volt mindenféle érzelem szempontjából a kapcsolat, 2 hétre rá már új baráttal büszkélkedtem.

De persze, vannak, akiknek így könnyebb. Én mondjuk nem tudok azonnal nekivágni egy új kapcsolatnak egy komoly szerelem után, de nincs mindenki így. Meg én olyan ultra-empatikus is vagyok, egyszerűen nem bírnám a gondolatát sem, hogy így kihasználom szerencsétlent, hogy csak felejtésre kell. Van, aki ezt tudja, van, aki nem. Nem mindenki egyforma.

2013. febr. 4. 16:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez így igaz. Amikor én szakítottam az egyik régi barátommal, mert nem voltam szerelmes, akkor kb 1 hét alatt "túlléptem" az egészen. Viszont amikor velem szakítottak és én szerelmesebb voltam, nekem kb másfél évbe telt, mire elfogadtam és megértettem, hogy miért kellett ennek így történnie. A másik fél pedig szintén kb 1 hét alatt túlvolt rajtam.
2013. febr. 4. 18:42
 4/5 bplacko válasza:
Mert akkor nem éreztél mély érzéseket, egy hosszabb kapcsolatot nem lehet 1 hét alatt lezárni, ha vannak érzéseid. Nem beszélve saját magadról, ha nem éled át a szakítást nem is tanulsz belőle semmit. Mondok egy példát nagyon mély érzéseid lehetnek a másik iránt, ha egy hét múlva már más karjaiban vagy. Nekem bevált módszerem van a szakításra.
2013. febr. 5. 12:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ez emberfüggő is.

Egyik legjobb barátnőm és a barátja 3-4 év után szakítottak, tehát nem mondható, hogy nem volt komoly kapcsolat. A srác rá két hétre összejött egy csajjal, jártak úgy egy hónapot, aztán újra összejöttek a barátnőmmel, azóta is együtt vannak, szeretik egymást. Neki felejteni és szexuális segédeszköznek kellett a másik csaj.

2013. febr. 5. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!