Kamaszok! Sikerül majd hazatalálnotok?

Neke még nem :))
Ugyhogy kidőltem egy sánc szélére és várom ,hogy utánnam jöjjenek.
Udv Pista/és köszönet az ABC bár Wifijének

Én most értem haza......de ki fekszik az ágyacskámban?
..és ki ez a fickó?
..ès ki ez a nő?
..nekünk nem is volt macskánk!
..ès a konyhánk se így nèz ki!
???

Mmmár hazaértem 1-re. :)
Kicsit szédölögtem, de segáz. ;D

Ez szégyen! Az újév nem az ivásról kellene, hogy szóljon. Bőven elég 1 pohár pezsgő éjfélkor. Az olyanok, akik azzal dicsekszenek, hogy mennyire beb@sztak(itt nem a válszolókra gondolok!) mit gondolnak magukról? Ettől érzik magukat menőnek 14 évesen, hogy seggrészegre itták magukat? Nyilván a sok idióta lepontoz, hogy majd biztos én mondom meg, de ez nem számít! És itt nem feltétlen a gyerekkel van a gond! Vegyük példának a szüleimet, akik azért baszogatnak, mert nem iszom magam minden hétvégén a sárgaföldig! Most, Szilveszterkor voltak a legrosszabbak! Magukkal hívott pár barátom, hogy menjünk be a városba, és szarrá isszuk magunkat! Én nem igazán akarom ezt megtenni, ezért nem mentem bele, emiatt egész este azt hallgatam itthon, hogy mekkora phu@p*csű b*zi vagyok! Szvsz 15 évesen még bőven ráérek a "bulizással", amit valószínűleg kihagyok az életemből.
F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!