Folyékony lézert (copyright) szeretnék csinálni, de nem tudom hogyan görbítsem meg a teret (mert a folyékony és gázlézert másik térben kell tárolni) pls HELP!?
Hát gyerekek beszartam ezeken a válaszokon:))) Főleg a franciakrémes tésztáján, amit ki kell dobni a macskának, de előbb fel kell melegíteni, mert mínusz egymillió fokos:DDDDDDDDDD Elképzeltem ahogy a macska beleharap a minusz 1000000 fokos krémestésttába:))))
Gondoltam h én is beírok valami poénosat, de ezeket ugysem tudom überelni:) Zöld kéz mindenkinek!
'francia krémes' vagyok.
Köszi :)) (y)
a térből vágj ki egy darabot. (mondjuk egy lámpaoszlopot)
reméljük vasból van. tedd rá egy üllőre. csinálj belőle folyékony vasat, ha ez megvan adj hozzá lisztet sózd meg hogy erősebben tartson. (előbb csinálj bauxit-főzeléket, aminek a receptjét elkérheted Babi nénitől.) Azt is rakd bele, hogy legközelebb finoman olvadjon. rakd vissza egy 5 óra múlva a vasat a térre, de legyen az eszedben hogy bauxit főzeléket tettél bele meg lisztet, sóval. a bauxit-főzelék a liszt és a só párosításával megszilárdíthatatlan. úgy csináld hogy a külseje megszilárduljon. ezután vegyél kézhetsz egy lézerkardot.
(mindegy milyen színű, attól függ milyen színt akarsz. óvatosan bökd bele a lézerkardot, tartsd úgy 10 percig majd vedd ki. mivel visszaszilárdult vágd le a lámpaoszlopot a térről, de vigyázz ne essen rád. a lyuk legyel fölfelé, amit a karddal vágtál. vegyél egy vagy több törley pezsgősüveget (csakis törleivel működik) és engedd bele a lézeres bauxitfőzeléket. tegyél bele vaniliáscukrot, valamint egy papírdarabot, amibe belefújod előtte az orradat, vársz egy hobbitkajálásnyi időt, ami kb. 5 óra aztán egy teáskannába beleöntöd a főzetet vársz 5 percet és kész van. nekem kék lett, és feljelentettek a rendőrségnél a lámpa miatt szóval előbb iktasd ki a városban az áramot. aztán gyorsan szedd le az oszlopot ;) ne idd meg mert nem tudod megemészteni és mindig a töködet fogod markolászni a pisilés fájdalmai miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!